Nově jsme otevřeli první velkoobchodní prodejnu Okay v Brně na letišti! Chci se přijít podívat.

Imetec 11344

Zboží je vyprodáno

Imetec 11344

Kód výrobku: 11344B12100
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Žehlička na vlasy Imetec 11344

Žehlička na vlasy Imetec 11344se řadí mezi profesionální pomocníkya to díky svým širokým plochám. V kombinaci s vysokým výkonemse z ní stane nenahraditelný sluha, který vám pomůže k dokonale rovným vlasům pouhým jedním tahem. 


Určitě vás potěší systém aktivních žehlících ploch ACTIVE PLATES TECHNOLOGY, který se dokonale přizpůsobí každému pramenu zvlášť a garantuje tak maximální účinek. Všechny části, které přijdou do kontaktu s vlasy, jsou vyrobeny z keramiky Ceramic coating. Důvod, proč firma zvolila tento povrch, je velice jednoduchý. Keramické plochy zajišťují správnou distribuci tepla a především maximální ochranu vašich vlasů. Pro zajištění dokonalosti, je žehlička vybavena QUICK HEATING SYSTEMÉM, který má za úkol připravit tohoto pomocníka k akci během pár sekund.

 

 

 

 

Bezpečnost a komfort v jednom

Určitě znáte ty nepříjemné chvíle, kdy si potřebujete upravit i zadní stranu hlavy, ale váš pomocník s vámi nechce spolupracovat a vy musíte předvádět bojové tance před zrcadlem. Přesně tento nechtěný rituál budete moci již navždy opustit. Žehlička totiž disponuje otočným napájecím kabelem, takže se vám už nikdy nestane, že byste se do něj zamotali nebo že by vám kabel zavazel. 


Výrobce samozřejmě myslí i na bezpečnost. Z toho důvodu je žehlička vybavena systémem uzamčení zavřených ploch, takže nedojde k popáleninám, které jsou většinou způsobeny špatnou manipulací.

 

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě