HOOVER ST 10011

Zboží je vyprodáno

HOOVER ST 10011

Kód výrobku: ST10011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Multicyklonová technologie

Bezsáčkový vysavač Hoover Synthesis ST71_ST10011 představuje vysoce výkonnou multicyklonovou technologii Airvolution, která zajišťuje maximální míru separace prachu. Díky silnému odstředivému působení, které odděluje i ty nejjemnější částice prachu, nedochází k poklesu sací síly a ucpání filtrů. Což znamená, méně čištění filtrů, více času pro sebe.

Inovativní technologie

Pact je název pro inovativní technologii, která stlačuje prach zachyceného ve vysavači. Centrální šroub, poháněný vlastním motorem průběžně rotuje, čímž stlačuje prach a nečistoty do malého puku. Synthesis dokáže stlačit až 10 l prachu. Vysypání prachu je tak velmi jednoduché a především čisté, protože prach stlačený do puku nepráší. O plnosti nádoby jste pak informováni pomocí zvukového signálu.

Antibakteriální úprava

Nádoba na prach bezsáčkového vysavače je opatřena antibakteriální úpravou pomocí stříbra. Tato technologie se jmenuje Silver Ion Technology a zamezuje usazování bakterií v nádobě a dokonce likviduje až 99,9% bakterií za 24 hodin.   

Maximální pohyblivost

Vysavač je vybaven 2 velkými pogumovanými koly a 1 malým kolečkem umístěným v přední části, které je otočné o 360°.  Vysavač tak během úklidu poskytuje výbornou manévrovatelnost, díky které je úklid rychlý a efektivní. Pracovní rádius je 10 m a skládá se z teleskopické tyče, sací hubice a napájecího kabelu dlouhého 7 m. Lze tak na jeden zátah vysát velkou plochu.

Příslušenství

  • nesené příslušenství: štěrbinová hubice, prachový kartáč a hubice na nábytek
  • kobercová a podlahová hubice All Floors pro
  • hubice na koberce Extra
  • parketová hubice Extra

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě