Electrolux_100let

 

Electrolux slaví 100 let a rozdává
narozeninové dárky až za 2 500 Kč

Electrolux slaví a rozdává dárky.
Pořiďte si některý z nejlepších vysavačů Electrolux a ulehčete si každodenní úklid. Svůj volný čas pak budete moci věnovat opravdu důležitým věcem. Tyčové, sáčkové i bezsáčkové vysavače Electrolux jsou lehké, tiché, výkonné, s bohatým příslušenstvím a v moderním designu.
A jako dárek od nás dostanete dalšího malého pomocníka do domácnosti.

Více volnosti při úklidu

Tyčové vysavače jsou flexibilní a vždy při ruce. Ergorapido s vyjímatelnou ruční jednotkou je naší stálicí s výbornými parametry pro každodenní čistotou ve vaší domácnosti.

Tiché vysávání bez námahy

Mezi sáčkovými vysavači Electrolux najdete tiché modely s ohromujícím výkonem. Jsou mrštné, ladně se pohybují z místnosti do místnosti a snadno se ovládají. Poradí si s alergeny a díky účinným filtrům vypouštějí do ovzduší čistší vzduch.

Bez sáčků o starost méně

Futuristický model Pure C9 je jediným zástupcem bezsáčkových vysavačů v akční nabídce. Je to náš nejlepší model v dané kategorii. Systém PureFlow zaručuje špičkový výkon, tichý provoz a účinnou filtraci. Velký zásobník na prach se snadno vyprazdňuje.

Dárky, které potěší

Ať už si nakonec vyberete kterýkoli z našich vysavačů zařazených do akce, ke každému z nich od nás dostanete hodnotný dárek. Podle modelu to může být akumulátorový čistič oken WELLS7 v hodnotě 2 500 Kč, chytrá kuchyňská váha BKS1 v ceně 1 499 Kč, sada příslušenství pro domácnost a auto KIT19 za 999 Kč nebo napařovací žehlička Easyline™ EDB1720 s keramickou žehlicí plochou v hodnotě 650 Kč.

Jak získat dárek?

Kupte si u nás v období od 1. 10. do 31. 12. 2019 některý z výše uvedených modelů vysavačů Electrolux.
Svůj nový spotřebič zaregistrujte na odkazu níže nejpozději do 14 dnů od data nákupu a my vám zašleme dárek.
https://vysavace.mujelectrolux.cz/registrace/

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě