OKAY Black Friday - zlevnili jsme pro vás tisíce produktů

Poslední listopadový pátek je svátek pro všechny shopaholiky, kteří v tento den doslova bojují s nákupní horečkou. V tomto případě však nepotřebujete léky, horký čaj a klid na lůžku. Právě naopak! Obujte si pevnou obuv a vyrazte do našich kamenných prodejen OKAY. Nebo si nažhavte notebook či smartphone a v klidu domova si online užívejte fantastické slevy a skvělé ceny, které jsme pro vás připravili. Pokud také patříte k milovníkům Black Friday, možná vás překvapí, že tento svátek nakupování má poměrně temnou historii a váže se k němu spousta zajímavostí. Zaměříme se však i na vývoj trendů v minulém roce a představíme vám novinky, na které se můžete v rámci Black Friday těšit. A pozor, tentokrát vás slevy v OKAY čekají celý měsíc listopad.

Nákupní tašky

Největší nákupní svátek je tady!

OKAY Tip: Prohlédněte si nabídku produktů, které jsou momentálně v akci.

 

Co je Black Friday?

Black Friday, nebo také Černý pátek, je označení pro marketingovou akci, kdy se obchodníci snaží nalákat zákazníky na velmi nízké a výhodné ceny. Nejčastěji se jedná o čtvrtý listopadový pátek. Velkou tradici má tento nákupní svátek především v USA. V tomto ohledu nezaostává ani Česká republika, kde se tento den těší čím dál větší oblibě.

Válenda Mary Petite

Vybavte si na Black Friday kompletně celou domácnost stylovým nábytkem.

 

Kdy je Black Friday?

Jak již bylo zmíněno, Black Friday každý rok připadá na 4. pátek v měsíci listopadu. Letos to bude 24. listopad 2023. V OKAY jsme si však pro vás připravili u příležitosti Černého pátku speciální akci, kdy pro vás budeme mít zboží za nejvýhodnější ceny po celý měsíc listopad. Chceme, abyste si v klidu vybrali ze široké nabídky jak elektra, tak nábytku a nebyli poháněni stresem, jak u jiných prodejců.

Čalouněná postel Victoria 180x200

Už máte doma pohodlnou a ergonomicky řešenou postel?

 
XBOX Series S

V posledním čtvrtletí tohoto roku i na Vánoce, se očekává nárůst prodeje IT sortimentu, tedy herních konzolí, počítačů, notebooků a příslušentství.

Co pro vás chystáme?

V OKAY jsme rozhodně na vavřínech neusnuli a místo jednoho dne v měsíci, jsme se rozhodli Black Friday protáhnout rovnou na celý měsíc. Zlevnili jsme pro vás tisíce artiklů, které navzdory rostoucím cenám koupíte stále výhodně a za nejlepší cenu na trhu. Vybírat si můžete z následujících kategorií.

    1. Velké spotřebiče
    2. Malé spotřebiče
    3. Televize
    4. Audio, video, foto
    5. IT, notebooky
    6. Mobilní telefony
    7. Smart elektro
    8. Příslušenství
    9. Elektromobilita
    10. Postele
    11. Sedačky
    12. Kuchyně
    13. Dřevo
    14. Matrace a rošty
    15. Koupelna
 

Co naše OKAY zákazníky nejvíce zajímá?

Aktuálně sledujeme trend úspor, jak energie, tak financí. Téma, které rezonuje napříč společností, se projevuje i při nákupu našich OKAY zákazníků. Například se mnohonásobně zvýšil prodej měřičů spotřeby elektrické energie či chytrých zásuvek, které disponují stejnou funkcí.

Kvůli rostoucím cenám energií spousta domácností mění spotřebiče za úspornější, zejména chladničky a mrazáky, které jsou v nepřetržitém provozu. Bohužel nyní je o toto zboží velký zájem a je tak méně dostupné. V rámci Black Friday však máte šanci si výrazně, nejen finančně, polepšit.

Měřič elektrické energie

Během akce Black Friday zvažte nákup úsporných spotřebičů či měřičů spotřeby elektrické energie.

Díky všeobecnému zdražování mnoho domácností ze strachu z cen plynu vyměnilo plynové sporáky za indukce a elektrické spotřebiče - ceny kombinovaných sporáků tedy budou klesat.

Ze sortimentu audia roste obliba především TW sluchátek a party reproduktorů. Je to jasné, lidé se vracejí ke sportu a užívání běžných radostí života.

V sortimentu nábytku meziročně narostl počet artiklů. Stále tak pro vás připravujeme něco nového.

Dobrou zprávou z kategorie nábytku jsou i velmi výhodné ceny, které se pro vás, navzdory současné situaci, stále snažíme udržet co nejníže. Byť materiály i proces výroby zdražuje, ceny si drží nízkou hladinu díky nákupu ve velkém množství a dlouholetým prověřeným spolupracím.

OKAY Tip: Víte, jak ušetřit na energiích? V našem článku jsme pro vás připravili 11 jednoduchých tipů.

Smart televize TCL 55P638

Zákazníci stále více kupují televize s větší úhlopříčkou a větším rozlišením.

 
 
Chytré hodinky Amazfit Bip U Pro

V rámci Black Friday najdete i zajímavé tipy na dárky - například stylové dámské chytré hodinky.

Top značky elektra, které letos budou „frčet“

Denně pro vás sledujeme nejmodernější trendy mezi domácími spotřebiči a dalším elektrem, abyste u nás našli to nejlepší zboží, technologické novinky i originální kousky. Jak to bude vypadat s trendy v elektru pro rok 2023?

V rámci velkých domácích spotřebičů se můžete těšit na výrazné slevy u oblíbených značek Gorenje, Beko, Samsung, LG, Bosch, Mora a dalších.

Z oblasti IT roste prodej tabletů, především pak silné značky Lenovo, Samsung, iGET.

Pozadu nezůstane ani česká značka Niceboy, která si připravila řadu parádních produktů jak na poli hodinek, tak sluchátek a reproduktorů.

S novinkami přijdou velké společnosti a výrobci mobilních telefonů a smartphonů, jako je Motorola a Samsung. Speciálně druhá zmíněná značka má aktuální podíl na trhu 60 % a bude si chtít svou pozici udržet.

Co se týká dámské a pánské beauty kategorie i péče o chrup a tělo, budou dominovat silné značky Philips a Braun. Do popředí se dostane i oddělení malých domácích spotřebičů, kde budou dominovat značky Concept, GroupeSE, kam se řadí Tefal, Rowenta a Krups.

 

Co bude ve světě nábytku trendy

OKAY nabízí nejen sortiment elektra, ale také kvalitního, stylového a praktického nábytku. Všechny produkty, které nabízíme, splňují náročná kritéria kvality a každý produkt, ještě než jej zařadíme do nabídky, pečlivě testujeme.

V plánu je například rozšíření prémiové značky Henry style. Mezi zákazníky se značka těší čím dál větší oblibě. Vyniká především nadstandardní kvalitou, propracovaným designem a promyšlenou výbavou.

Nezapomeňte na výhodu nákupu v OKAY, kdy si vyberete vysněnou kuchyň a rovnou si ji můžete vybavit vhodným elektrem. Na jednom místě tak pohodlně nakoupíte kuchyni, vestavné spotřebiče, dřez, baterii a navíc vám i zajistíme profesionální montáž.

Rohová kuchyně Eugenie pravý roh

Dopřejte si kvalitu a eleganci v podobě kuchyňských linek z OKAY.

Čalouněná postel Avesta

Ve slevě budou u zákazníků oblíbené postele - manželské postele, válendy, postele typu boxspring a spoustu dalšího zboží.

 
 

Historie Black Friday

Byť je svátek marketingové akce výdobytkem moderní civilizace, jeho historie sahá mnohem dále. Black Friday odkazuje původně na nepříznivý vývoj cen zlata v roce 1869 a na krach burzy o šest dekád později, v roce 1929. Po krachu na newyorské burze začali obchodníci organizovat den plný slev a akčních nabídek, aby alespoň něco vydělali. Odtud vznikl i název „černý“ protože události, které Black Friday předcházely, byly pro obchodníky černou noční můrou. Ještě později, v letech devadesátých, byl v Americe zaveden Černý pátek jako svátek připomínající tyto události.

Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3

Vyzbrojte se notebookem pro práci i zábavu.

 
SDA: QP252065, SC199700, MUM5XW40

Z kategorie malých spotřebičů si vybere to pravé každý.  

Co jste zaručeně nevěděli – 10 zajímavostí o „Černém pátku“

  1. Nakupující jsou ochotni v tento den stát doslova hodiny v dlouhých frontách.
  2. Často dochází k násilí mezi zákazníky a personálem obchodu, v extrémních případech nákupní horečka skončila smrtí.
  3. Černý pátek je mimo jiné označován jako svátek konzumerismu.
  4. Obchody velmi často pod náporem zákazníků utrpí škody na majetku.
  5. V České republice začala slevy na Černý pátek pořádat společnost Apple v roce 2011.
  6. Obchody v některých případech otevírají na Černý pátek již o půlnoci.
  7. Tento den je začátkem předvánoční nákupní horečky.
  8. V Americe do obchodů vyráží mnohdy i celé rodiny ihned po čtvrteční hostině ke Dni díkůvzdání. Do slovníku se tak pomalu dostává nové označení „Šedý čtvrtek“.
  9. V Kalifornii mají v tento den zaměstnanci volno, aby se mohli plně věnovat nakupování.
  10. Češi nejraději využívají na Black Friday slevové akce online.

Prohlédněte si další nabídku elektra

Prohlédněte si další nabídku nábytku


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.