Společnost HP spojila síly s dánským výrobcem reproduktorů

Když v loňském roce kalifornská společnost Apple oznámila odkoupení Beats Electronics, vedení Hewlett Packard reagovalo slovy, že i v nadcházejícím roce bude nadále používat značku Beats Audio u svých zařízení. Teď v roce 2015 je překvapivě všemu jinak. HP se najednou rozhodlo již dále nepoužívat technologii Beats, kterou nahradí zcela nový partner s dostatečně velkým množstvím zkušeností v oblasti audio.

Nová spolupráce byla uzavřena s dánskou firmou Bang & Olufsen, která dodává své vysoce kvalitní technologie například automobilkám Audi, Aston Martin, BMW, Mercedes Benz nebo do luxusních telefonů Vertu. Donedávna ještě HP používalo technologii Beats Audio u některých Android tabletů a stolních počítačů, což značilo vyobrazené logo Beats přímo na zařízení.

Zvuková technologie od Bang & Olufsen má postupně vyladit každý notebook, stolní počítač, tablet, příslušenství od HP tím způsobem, že bude vybaveno vlastním ovládacím audiopanelem a speciálním audiomodulem, který ochrání citlivé zvukové obvody od ostatních signálů na základní desce. První takové zařízení se objeví během letošního jara, kdy půjde o stolní počítač. Bližší informace o tabletech založených na nové technologii prozatím nejsou známy.

 

Antonín Horňáček - www.dotekomanie.cz

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.