LG představuje nové uživatelské prostředí pro smartphony

LG Electronics (LG) představilo nejnovější uživatelské prostředí pro mobilní zařízení – LG UX 4.0. To bude součástí LG G4, očekávané novinky letošního roku, která bude uvedena koncem dubna 2015 v Londýně. Vylepšené prostředí nabídne uživatelům jednoduché a intuitivní ovládání, možnost manuálního nastavení fotoaparátu či řadu dalších funkcí.

„Chceme našim zákazníkům maximálně usnadnit a zpříjemnit každodenní používání chytrých telefonů. Proto jsme vyvinuli LG UX 4.0, jehož hlavními přednostmi jsou jednoduchost, rychlost a intuitivní ovládání,” komentuje Sebastian Rill z české pobočky LG.

Od představení telefonu LG Optimus G v roce 2012 je každoročně společně s novou vlajkovou lodí řady G uvedeno i nové uživatelské prostředí.

Dřívejší verze UX se zaměřovaly na větší komfort při používání chytrých telefonů, avšak LG UX 4.0 uživatelům přinese i optimalizované a individualizované prostředí. Některé funkce mají snazší ovládání, například Quick Shot lze nyní spustit pouhým dvojklikem zadního tlačítka nebo Smart Bulletin automaticky generuje důležité informace z různých aplikací na jednu stránku pro co největší uživatelské pohodlí.

Tři volby pro dokonalé snímky

Fotoaparát je možné nastavit do tří módů – Simple, Basic a Manual. Nastavení Simple vytvoří fotografie pomocí automatického nastavení. Manuální ovládání však potěší i náročné fotografy, kteří chtějí mít plnou kontrolu nad svými snímky.

Personalizovaný kalendář a chytré poznámky

Nastavení kalendáře umožňuje snadné organizování času pomocí jednoduchých gest, přesouvání událostí i synchronizaci s účty na sociálních médiích. Vylepšená funkce Smart Notices obsahuje aktuální informace o počasí, dopravě a další data, která odpovídají denní rutině nebo plánům podle běžného chování či kalendáře uživatele.

„Vylepšili jsme i Galerii, ve které se fotografie řadí do alb podle místa a data jejich pořízení a novinkou je i Ringtone ID, které automaticky vytváří unikátní vyzvánění pro každý jednotlivý kontakt v seznamu oblíbených,“ popisuje novinky Sebastian Rill.

 

Verze

Hlavní funkce

Přínos pro uživatele

UX 1.0

Quick Memo, QSlide

Efektivní správa

UX 2.0

KnockON, KnockCodeTM

Větší komfort

UX 3.0

Gesture Shot, Touch & Shoot

Jednodušší používání

UX 4.0

Manuální nastavení fotoaparátu (Camera Manual Mode), Chytrá upozornění (Smart Notice)

Personalizované uživatelské prostředí

 

Zdroj: LG

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.