Na trh přichází nová SUHD televize od Samsungu

Na český trh přichází nový SUHD televizor UE55JS9002, který už dokonce otestovali i někteří novináři. Z výsledků recenzí je zřejmé, že se jedná o skutečně kvalitní televizor se skvělým obrazem.

Právě kladné hodnocení novinářů prozrazuje, že svoji cenovku, která začíná na necelých 105 000,- si televize plně zaslouží. Pokud chcete televizi, která opět posouvá hranici televizní zábavy, je pro vás SUHD televizor jednoznačnou volbou.To ostatně potvrdil i HS Kim, prezident divize Visual Display Business společnosti Samsung Electronics při představení těchto nových televizorů: „Našim posláním je udržovat tradici a ducha značky Samsung ve smyslu neustálého posouvání hranic domácí zábavy vstříc novým možnostem,” prozradil a pokračoval: „Bez ohledu na zdroj obsahu přináší Samsung nejlepší obraz a televizory SUHD jen potvrzují naše odhodlání přinášet svým zákazníkům výjimečné zážitky přímo do jejich domovů.“

Pokud se poohlížíte po velice kvalitním televizoru, který využívá nejnovější technologie, možná vás potěší, že je televizor vyrobený na Slovensku. V prodeji by se měl objevit už 7. dubna.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.