Nový odolný telefon od LG

Prémiová novinka LG Zero s profilem pouhých 7,4 mm a váhou 154 gramů nabídne mírně zakřivený 5palcový 2,5D ARC GLASS displej.

„LG Zero je jedinečným telefonem z našeho portfolia. Jeho vysoce odolné celokovové tělo vytváří luxusní dojem,“ vysvětluje Veronika Knollová, marketingová specialistka LG Electronics. „Elegantní design ve stříbrné a barvě champagne se bezpochyby stane oblíbeným u těch, kteří vyhledávají funkční, a přesto pěkná zařízení. Navíc skvěle padne do ruky.“

Telefon je vybaven 13megapixelovým fotoaparátem s LED bleskem a možností natáčet videa až ve Full HD kvalitě. Přední fotoaparát má rozlišení 8 MPx a nabízí tak výbornou kvalitu stále více oblíbených selfie fotografií. LG Zero nabízí funkce jako Gesture Interval Shot pro pořízení čtyř fotografií ihned po sobě pouhým gestem – sevřením a uvolněním pěsti. Funkce rozezná gesto dokonce až na vzdálenost 1,5 metru, takže ani populární selfie tyče nejsou překážkou.

Telefon má 5“ displej s technologií in-cell touch, který okamžitě reaguje na dotyk. Jemné křivky mírně zaobleného 2.5D ARC GLASS splývají s rámem telefonu. Ovládání telefonu je již typicky na jeho zadní části, stejně jako nový 1W reproduktor.

Zdroj: LG

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.