Philips se pochlubil novou řadou UHD televizí

Společnost TP Vision dnes na veletrhu IFA představila nejnovější modelové řady televizorů Philips pro rok 2015. Jedná se o nejvyšší řady, které se vyznačují prvotřídní kvalitou obrazu, nadčasovým designem oceněným cenami iF a Red Dot, operačním systémem Android TV a technologií Ambilight, která u modelu AmbiLux zaznamenala revoluční proměnu.

 
Řada UHD televizorů Philips 9600 s novým standardem High Dynamic Range přináší neuvěřitelnou kvalitu obrazu, vyšší jas, sytější odstíny černé, kontrastnější barvy a více detailů. Prvotřídní technologie Bright Premium dokáže zesílit jas až na 1000 Nit, čímž dosáhne obraz výraznějších odstínů bílé a spolu s ostrými barvami a bezkonkurenčním jasem tak působí jako živý.

Tento televizor s úhlopříčkou 164 cm (65") uspokojuje potřeby i těch nejnáročnějších diváků a své označení vlajková loď si právem zaslouží. Technologie zpracování a převodu obrazu z nižšího rozlišení Perfect Pixel Ultra HD zajišťuje, že model Philips 9600 nabízí mimořádně ostrý, detailní obraz s vyšší hloubkou a kontrastem bez ohledu na jeho zdroj. Technologie Micro Dimming Premium a přímé podsvícení pomocí LED diod s individuálně nastavitelnými segmenty zaručují nevídaný kontrast.

Čtyřstranná technologie Ambilight v kombinaci s ultratenkým kovovým rámem vytváří pohlcující divácký zážitek a budí iluzi, že se model Philips 9600 vznáší v oblaku světla. Elegantní evropský design pak umocňuje chromovaný stojan Blade a integrovaný ultratenký kovový zvukový systém umístěný přímo pod obrazovkou zajišťuje výraznou a současně zřetelnou a bohatou zvukovou produkci.

Philips AmbiLux: Maximálně pohlcující sledování televize

UHD televizor Philips AmbiLux díky nové projekční technologii Ambilight posouvá divácký zážitek na novou úroveň.

Tradiční systém Philips Ambilight využívá řady LED diod umístěných v zadní části televizoru, která promítá na zeď za televizorem světlo, jenž svým zbarvením přesně odpovídá obsahu právě vysílanému na obrazovce a vytváří tak dojem většího obrazu. Revoluční projekční technologie Ambilight nyní osvobozuje obraz ze zajetí televize a s pomocí devíti miniaturních projektorů v zadní části televizoru dokáže promítat na zeď obraz s dokonale plynulým pohybem, jasnými barvami a mimořádným kontrastem.

Model Philips AmbiLux se vyrábí s úhlopříčkou 164 cm (65") a je vybaven štíhlým rámem a elegantním tenkým stojanem z vysoce kvalitních materiálů.

Zdroj: Philips

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.