Lenovo VIBE P1: silák mezi smartphony

Nový smartphone Lenovo VIBE P1 je určený pro náročné uživatele, kteří požadují maximální výkon v kombinaci se špičkovými vlastnostmi. Telefon vyniká obrovskou baterií, možností dobíjet i další zařízení a funkcí rychlého nabíjení. S využitím manuálního přepínače pro úsporu energie mohou uživatelé navíc výdrž baterie ještě prodlužit. Kromě mimořádné výdrže nabídne smartphone také výjimečný výkon podpořený osmijádrovým procesorem, prémiový design nebo čtečku otisků prstů, která umožňuje bezpečné a pohodlné přihlášení a zároveň zajistí lepší ochranu dat.

Bezkonkurenční výkon a výdrž

Smartphone Lenovo VIBE P1 na první pohled zaujme svým velkým 5,5palcovým displejem s Full HD (1920 x 1080) rozlišením, který je ideální pro hraní her, prohlížení multimediálního obsahu či přehrávají videa. Displej je vyroben ze skla Gorilla Glass 3, tenčí a lehčí varianty ochranného skla Corning odolného proti poškrábání a rozbití. Integrovaná čtečka otisků prstů zajistí snadné a bezpečné odemykání displeje a nabízí také lepší ochranu dat proti odcizení.

Ve své kategorii nevídaná kapacita baterie 5000mAh umožní telefonu provoz až tři dny. Telefon je také vybaven inteligentní funkcí rychlého nabíjení OTG (On-the-Go), která dobije baterii během chvilky. Velká kapacita baterie také umožňuje v případě potřeby dobíjení dalších zařízení.

Mimořádný výkon zaručuje telefonu 64bitový osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 615 s frekvencí 1,5 GHz. Ten v kombinaci s nejnovější verzí operačního systému Android a 2 GB RAM umožní telefonu rychlou odezvu a možnost bezproblémového chodu více aplikací současně. Rychlé připojení k internetu zajišťuje nejen podpora  LTE (4G), ale také funkce Wi-Fi Boost podporující 5G Wi-Fi pro zvýšení rychlosti a dosahu připojení. Telefon také nabízí funkci
NFC (Near-Field Communication), která umožňuje propojení telefonu s dalšími zařízeními.

Elegantní design a skvělé vybavení

Chytrý telefon Lenovo VIBE P1 se vyznačuje prémiovým designem z kovu a skla, který je ještě zdůrazněný pomocí tenkého hliníkového rámečku měřícího po stranách jen 4 mm, a jemně zakřiveným zadním kovovým krytem pro lepší ergonomii.

Lenovo VIBE P1 přináší dva integrované fotoaparáty, které potěší všechny fanoušky focení. Zadní 13Mpx fotoaparát disponuje funkcí rychlého ostření PDAF, duálním bleskem a minimální prodlevou závěrky pro rychlé a ostré snímky. Přední 5Mpx selfie fotoaparát zvládne pracovat v několika režimech, což v kombinaci s funkcemi pro další úpravy fotek umožní uživatelům vytvářet skutečně kreativní autoportréty. VIBE P1 potěší i milovníky hudby díky technologii Smart PA, která zesiluje zvukový výstup a podtrhuje kvalitu zvuku.

Smartphone nabízí dva sloty pro SIM karty a vnitřní 32GB paměť rozšiřitelnou o dalších 128 GB pomocí microSD karty. Aplikace z přeinstalovaného balíčku Lenovo DOit umožní jednoduché a inovativní ovládání telefonu. Patří mezi ně například SHAREit pro okamžité sdílení multimediálního obsahu bez nutnosti datového připojení nebo využití WiFi, CLONEit pro přenesení všech původních dat do nového telefonu nebo SYNCit pro zálohu všech důležitých dat do cloudového úložiště.

Zdroj: Lenovo

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.