Skvělý smoothie mixér

Začni každý den s čerstvou šťávou plnou vitamínů! Postaví tě na nohy a dodá ti hromadu energie, se kterou všechno zvládneš rychle a s úsměvem. Vyber si oblíbené ovoce nebo zeleninu a připrav si na každý den originální nakopávák. Můžeš experimentovat s kombinacemi různých druhů ovoce a zeleniny a vytvořit si unikátní drink podle svých snů.

Co všechno tenhle smoothie mixér vlastně zvládne? Je to skvělý univerzál, se kterým si můžeš umixovat zdravou šťávu k svačině, parádní krémovou polévku k obědu nebo třeba ořechy do koláče. Kromě přenosné láhve o objemu 0,6 litru má i stejně velkou nádobu na klasické mixování.

Velkou výhodou je i možnost umývání v myčce. Kromě toho je nádoba mixéru odolná proti nárazům, takže se při pádu na zem nerozbije. Motor mixéru má dvě rychlosti, díky kterým si můžeš regulovat, jak bude mixování rychlé a důkladné. Díky příkonu 350 W si mixér hravě poradí i s tužšími potravinami a výsledek bude vždy perfektní.

Smoothie mixér je výbornou volbou zejména do malých kuchyní, kde není dost místa. Díky multifunkčnímu použití si ho zamiluješ a nebudeš už chtít jiný mixér ani vidět. Každou přípravu potravin zvládne rychle a bez zbytečného špinavého nádobí. 

 

Prohlédni si tento mixér

1. ŘÁDEK 1. POLE

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.