Pracovní notebook, na který je opravdu spoleh

Společnost Toshiba uvedla na náš trh novou generaci 14“ magneziového notebooku řady Z – Tecra Z40-C. Inovace spočívají především v použití nových procesorů Intel® Core™ 6. generace. Zároveň byl do tohoto šasi poprvé implementován matný displej s rozlišením Full HD.

Novinka Toshiba Tecra Z40-C váží se 14″ úhlopříčkou méně než 1,5 kg. Přitom její výbava je více než profesionální. První model Tecra Z40-C-106, který se dostává na náš trh, pohání procesor Intel® Core™i5 6200U. Ten podporuje 8 GB operační paměti RAM. Okamžitý start systému i rychlé načítání všech dat zajišťuje SSD disk s kapacitou 256 GB. Na baterii vydrží pracovat až 8,5 hodiny.

O grafický výstup se stará karta Intel® HD Graphics 520 integrovaná na základní desce. Výbava dále zahrnuje možnost dokování, které je pro všechny byznysové modely Toshiba jednotné, čtečky otisků prstů a Smart karet. Podsvícená, proti polití odolná a tichá klávesnice poskytuje maximum pohodlí při večerní práci.

Aby vaše citlivá data byla chráněna za všech okolností, včetně eventuality krádeže nebo ztráty přístroje, napomáhá TPM čip, vlastní Toshiba BIOS a funkce Anti Theft. Notebook poskytuje funkci šifrování všech uložených dat, která zajistí to, že i kdyby útočník vymontoval pevný disk z útrob a připojil ho k jinému zařízení, k uloženému obsahu se nedostane.

Výbava portů v plné velikosti zahrnuje plnou konektivitu bez potřeby adaptérů. Tak můžete prezentovat na jakémkoli místě s libovolným displejem či projektorem. Na notebooku najdete tři USB porty standardu 3.0, grafické výstupy RGB a HDMI, možnost kabelového připojení k síti pomocí RJ-45, již zmíněný dokovací konektor, čtečku paměťových SD karet a samozřejmě také konektory na sluchátka a mikrofon.

To vše doplňuje možnost přenést obraz do televize nebo jiného zobrazovače bezdrátově s využitím inovované technologie WiDi Pro, která poskytuje bezpečnostní prvky zabraňující zobrazení obrazu na nežádoucí obrazovce.

Pro rozličné potřeby firemních zákazníků a jejich interních IT systémů je v nových noteboocích předinstalován operační systém Windows 7 Professional a v balení najdete také instalační DVD disky Windows 10 64bit Pro.

Zdroj: Toshiba

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.