Nová plzeňská prodejna OKAY přivítá první zákazníky

Společnost OKAY elektrospotřebiče si udržuje i v současnosti stabilní růsta tento trend potvrzuje otevřením modernizované prodejny v plzeňském obchodním centru Berounka park. Ve čtvrtek 6. listopadu otevře své brány prvním zákazníkům. Nakupující v tento den získají nejen výrazné slevy na elektro, ale mohou využít akce na odvoz velkých spotřebičů zdarma nebo nejvýhodnějších splátek na trhu.

Nejmodernější prodejna OKAY v České republice otevře své brány nejen Plzeňanům přesně v devět hodin ráno. Zákazníci se v tento den mohou těšit na dobrou kávu, chlebíček či další dobroty, které zdarma ke každému nákupu dostanou. Slavnostní den je dobrou příležitostí potěšit nakupující něčím speciálním. Nákup na splátky tak bude od čtvrtka až do neděle 9. listopadu nejvýhodnější v historii – splátky na 20 měsíců budou v tyto dny poskytovány zcela bez navýšení a bez akontace! Třešničkou na dortu pak bude doprava velkých spotřebičů zcela zdarma.

Na otevření nové prodejny se podílí i samotní výrobci, kteří zákazníkům přiblíží své nejmodernější technologie. „K vidění bude unikátní zakřivený Ultra HD televizor společnosti Samsung, která bude v nové prodejně prezentovat i pračky vybavené revoluční technologií Eco Bubble. Tato technologie umožňuje pračkám efektivní praní i ve studené vodě,“ říká marketingový ředitel společnosti OKAY Jan Samko a zároveň prozrazuje další body programu: „Pro zákazníky máme připravené i občerstvení a budou moci zdarma ochutnat kávu připravenou v luxusním kávovaru Philips Saeco. Navíc bude k vidění i revoluční žehlička na vlasy Bellisima Revolution známá z TV reklamy, kterou bude možné i přímo vyzkoušet. Pokud si tuto žehličku zákazníci zakoupí, mohou vyhrát nákupy v Miláně. Čtvrtek s námi bude zkrátka OKAY!“

Zveme všechny zákazníky k návštěvě slavnostního otevření prodejny OKAY elektrospotřebiče v obchodním centru Berounka park. Zároveň věříme, že se nová prodejna stane místem mnoha příjemných a výhodných nákupů.

Tímto ale nekončíme, v budoucnu se můžete těšit na další nové prodejny. Na začátku prosince otevřeme zbrusu novou prodejnu v Olomouci a následovat bude prodejna v Karlových Varech. 

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.