Blíží se konec prodeje Windows 7

Společnost Microsoft představila nové Windows 10 a ještě před zahájením prodeje dala uživatelům příležitost si nový operační systém osahat a vyzkoušet. A když něco nového začíná, musí něco starého skončit. Americký softwarový gigant tak oznámil, že ukončuje prodej OEM licencí operačního systému Windows 7 ve verzích Home Premium a Ultimate. Neodvratně se tak blíží doba, kdy se velice populární sedmičky přestanou prodávat úplně.

 

OEM licence je způsob licencování softwaru, při kterém získáte originální software současně se zakoupením hardwaru. Nejčastěji se s tímto způsobem licencování setkáte při koupi nového notebooku či počítače s předinstalovaným operačním systémem. Od začátku listopadu už výrobci nemohou objednávat ke svým zařízením operační systémy Windows 7 Home Premium a Windows 7 Ultimate a nastává tak poslední příležitost k pořízení těchto operačních systémů během doprodeje skladových zásob. Další variantou je operační systém Windows 7 Professional, který však cílí především na firemní zákazníky.

 

V nejbližší době se tak dá očekávat, že v rámci OEM licencí se budou prodávat především operační systémy Windows 8, které si u uživatelů nacházejí rovněž velikou oblibu. Od podzimu příštího roku by se měly objevit nové Windows 10, na které se samozřejmě můžete těšit i v naší nabídce.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.