LG představuje novinky LG G4 Stylus a G4c

Společnost LG Electronics (LG) představuje dva nové telefony z rodiny G4: G4 Stylus a G4c. Oba telefony, které se současnou vlajkovou lodí společnosti LG sdílí řadu skvělých vlastností, budou dostupné během první poloviny června.

Telefon G4 Stylus s 5,7palcovým displejem má univerzální Rubberdium™ Stylus, se kterým je psaní poznámek i kreslení doslova hračkou. G4c s 5palcovým displejem je kompaktní telefon, který vyniká svým osobitým stylem. „Nové telefony LG G4 Stylus a LG G4c rozšiřují nabídku naší opravdu prémiové novinky letošního roku – LG G4. Zákazníkům jejich prostřednictvím nabízíme skvělý výkon nové řady G za příjemnou cenu,“ vysvětluje Marek Sojak z české pobočky LG.

Obě novinky mají 5MPx přední fotoaparátideální pro selfie a 8Mpx zadní fotoaparát s Laser AF. Super rychlé laserové ostření G4 Stylus umožňuje pořízení perfektních momentek, HD IPS displej s technologií In-Cell Touch zajistí okamžitou reakci na každý dotyk. Dostupné jsou i oblíbené funkce Gesture Shot (samospoušť pomocí gesta), Glance View (rychlý přehled aktualit pouhým dotykem, i když je displej vypnutý) a populární bezpečnostní funkce Knock Code™.

Zdroj: LG

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.