THRUSTMASTER Gamepad GPX LightBack 4460099

Zboží je vyprodáno

THRUSTMASTER Gamepad GPX LightBack 4460099

Kód výrobku: GAMTHR0002
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Gamepady pro PC

Thrustmaster GPX LightBack Black Edition určený pro Xbox 360 a PC nabízí stylový a zároveň ergonomický design, díky kterému budete perfektně ovládat svou hru.

Perfektní zpracování

Model je vybaven dvěma vysokofrekvenčními vibračními motorky zabudovanými do gripů, které při hraní tvoří haptickou odezvu pro zajištění vyšší autenticity herního požitku. Z ovládacích prvků nejvíce zaujmou dva podsvícené všesměrové joysticky pokryté gumou s neklouzavým a příjemným povrchem, jejichž podsvícení reaguje na události ve vaší hře. Mezi další ovládací prvky patří křížový ovladač, který podporuje osm směrů. Díky 16bitovému rozlišení snímání pohybu dvojice joysticků a vylepšenému firmwaru patří Thrustmaster GPX LightBack Black Edition mezi nejpřesnější gamepady na trhu.

 

Skvělé vlastnosti

Na vrchu gamepadu jsou umístěny dvě čtveřice LED, které indikují rychlost a zrychlení a umožňují tak mnohem přesnější ovládání hry. Dále jistě také oceníte stylové tlačítko Xbox Guide/WINDOWS LIVE, které je obklopeno čtyřmi diodami. Mezi gripy je pak pro zvýšení vašeho pohodlí umístěn 3,5mm audio jack.

Gamepad je kompatibilní na osobních počítačích s operačními systémy Windows 8, 7, Vista a XP.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě