Lenovo Desktop AiO C260 White 57-330154

Zboží je vyprodáno

Lenovo Desktop AiO C260 White 57-330154

Kód výrobku: 57330154
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
PC

Hledáte více než jen stolní počítač? Lenovo IC C260 v sobě kombinuje čirou sílu stolního počítače s kompaktními rozměry přenosného zařízení. Všechny tyto vlastnosti tvoří revoluční zařízení, které si během chvilky oblíbíte. Vysoký výpočetní výkon bez problému zvládne každodenní zátěž i náročnější operace. Počítač nebyl stvořen pouze pro práci, ale také pro zábavu.  Vlastnost, kterou zcela jistě oceníte, je obrovská paleta multimediálního využití. V přenosném režimu si užijete spoustu zábavy. Nadčasový moderní design zaujme na první pohled každého zájemce a přinutí ho k bližšímu prozkoumání všech funkcí.

Motorem celé soustavy je dvoujádrový procesor Intel Celeron J1800 s rychlostí práce 2,41 GHzPro zapamatování výpočtů i vašich požadavků využívá asistence operační paměti s kapacitou 4 GB. Tato dvojce tvoří skvělý tým zpracovávající drtivou většinu datových toků. Ovšem minimální rozměry stále skrývají vynikající výpočetní výkon. Právě multimédia společně s pracovními soubory zabírají nejvíce úložného prostoru. V tomto okamžiku přichází na scénu pevný disk s obrovskou kapacitou 1000 GB.Největší předností jsou právě kompaktní rozměry. Ideální společník do bytu, kde každý kousek místa je vzácný.  

Veškeré obrazové funkce probíhají na 19,5" velkém dotykovém monitoru. Největší část celé soustavu se pyšní HD+ rozlišením 1600 x 900 pixelůO zpracování dat, které budou prezentovány na zobrazovacím zařízení, se stará grafická karta. V případě modelu G70-70 se jedná o integrovanou grafickou kartu Intel HD Graphics. O dokonalou atmosféru při sledování filmů se postará špičková stereofonní audio sestava.

Další možnosti zábavy přicházejí s vestavěnou webkamerou s maximálním rozlišením HD 720p pixelů pro pracovní i rodinné hovory. Pro internetové připojení oceníte WiFi, které vás udrží online vždy, když bude síť dostupná. Rychlé datové přenosy budou probíhat prostřednictvím vysokorychlostního USB 3.0. Příjemnou novinkou pro rychlé párování a přenos souboru přes Bluetooth. Jelikož se jedná o sestavu All in one součástí balení je myš a klávesnice.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě