Gorenje BM1200BK NEKOMPLETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

Zboží je vyprodáno

Gorenje BM1200BK NEKOMPLETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

Kód výrobku: BM1200BK_ZT04
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Důvod zařazení mezi bazarové artikly:

Nekompletní příslušenství  - chybí nádoba na pečení, odměrka a návod. Bez originálního obalu (přebaleno). 

 

Gorenje BM 1200 BK

Vlastnosti:

  • 12 přednastavených programů
  • kapacita: 900 – 1 200 g (2 velikosti chleba)
  • ovládání pomocí tlačítek
  • dvouřádkový bílý LCD displej
  • paměťová funkce – po přerušení přívodu el. energie pokračuje pekárna dále v pečení
  • odložený start
  • okno pro sledování průběhu pečení
  • automatické vypnutí po 60 min.
  • vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem

Příslušenství

  • 2 hnětací háky
  • 1 nádoba na pečení
  • odměrka (šálek)
  • odměrka (lžíce)

Programy:

  • Základní – pro bílý a smíšený chléb, obsahující především pšeničnou a žitnou mouku (chléb má hutnou konzistenci, zhnědnutí chleba můžete upravit nastavením tlačítka BARVA)
  • Francouzský – pro lehký chléb z hladké mouky (francouzský chléb potřebuje speciální časování a teploty, aby se dosáhlo té jedinečné křupavé a krásně zhnědlé kůrky, není vhodné pro recepty na pečení, které obsahují máslo, margarín nebo mléko)
  • Celozrnný – celozrnný chléb je kynutý chléb s podstatným obsahem celozrnné pšeničné mouky (50 % a více), nikoli jen z bílé chlebové mouky
  • Rychlý – velikost bochníku a odložené spuštění se nepoužívají – hnětení, kynutí a pečení bochníku v čase kratším než u základního chleba (chléb pečený podle tohoto nastavení je obvykle menší a má hustší strukturu)
  • Sladký – nastavení pro sladký chléb je určeno pro pečení chleba s vysokým obsahem cukru, tuku a bílkovin, což všechno zvyšuje míru zhnědnutí (vzhledem k delší fázi kynutí bude chléb lehký a nadýchaný)
  • Velmi rychlý – odložené spuštění se nepoužívá – hnětení, kynutí a pečení bochníku v nejkratším čase
  • Bezlepkový – pro pečení bezlepkového chleba se používají specifické ingredience
  • Těsto – (barva a velikost bochníku se nepoužívají) – hnětení a kynutí bez pečení; těsto vyjměte a použijte ho na rohlíky, pizzu, chléb pečený v páře atd.
  • Džem – (barva, velikost bochníku a odložené spuštění se nepoužívají) – pro spuštění stiskněte přímo tlačítko START/STOP)
  • Koláč – hnětení, kynutí a pečení (kynutí pomocí sody nebo kypřicího prášku)
  • Sendvič – hnětení, kynutí a pečení chleba pro výrobu sendvičů; výsledkem bude chléb s řidší strukturou a tenčí kůrkou
  • Pečení – pro dopečení příliš světlého nebo nepropečeného chleba použijte tento program bez hnětení a kynutí

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě