Už i pračky mohou být chytré

Jedním ze spotřebičů, které doposud odolávaly invazi operačních systémů, byla ještě nedávno pračka. To změnil Samsung na lednovém Samsung fóru a my se pomalu těšíme na první zkušenosti s opravdu chytrým praním špinavého prádla.

Nejchytřejší model v portfoliu má označení WW9000 a můžete ji snadno ovládat prostřednictvím pětipalcového displeje a aplikace ve vašem chytrém telefonu s operačním systémem Android. Co aplikace umí? S funkcí Smart Control může uživatel přes telefon na dálku spustit či přerušit praní, k dispozici má navíc informace o fázi probíhajícího pracího cyklu, nebo času zbývajícím do konce praní. Uvnitř pračky jsou zároveň čtyři senzory, které pečlivě analyzují vhozené prádlo. Průběžně kontrolují jeho množství, rozsah nečistot, potřebné množství vody a stejně tak i pracího prostředku.

O pračkách se to neříká často, ale tato je designový skvost. Jednoduché a čisté linie, tmavý vkládací otvor a osvětlený buben (díky kterému najdete každou zapadlou ponožku). To vše z ní dělá domácí spotřebič, který nebudete schovávat, ale naopak se s ním pochlubíte. Cena je samozřejmě poněkud vyšší. Očekávaných cca 50 000 Kč z ní dělá prémiový výrobek do vybraných domácností. Přesto si své zájemce nepochybně najde a my se budeme těšit na další dílky do skládačky chytré domácnosti.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě