Senioři v Ostravě bydlí lépe díky OKAY

Praha, 27. 7. 2011 – Společnost OKAY Elektrospotřebiče předala věcné dary v hodnotě 15. 000 Kč domovu pro seniory Slunovrat v Ostravě - Přívoze.

„3.6 jsme otevřeli v nákupním centru Avion Shopping Park již pátou prodejnu v Ostravě. Při této příležitosti jsme přislíbili věcnou pomoc vybraným ostravským centrům poskytujícím sociální služby. Nyní jsme svůj slib splnili předáním daru domovu pro seniory Slunovrat v Ostravě Přívoze. Jsme součástí Ostravy a je tedy naší povinností, podílet se i na péči o starší spoluobčany. Jsme rádi, že můžeme napomoci lidem v Ostravě k důstojnému stáří,“ vysvětluje Luděk Kováč, marketingový ředitel OKAY Elektrospotřebiče.

Dar od společnosti OKAY Elektrospotřebiče převzala Jiřina Zdražilová, ředitelka Domova Slunovrat. Domov Slunovrat v Přívoze je příspěvkovou organizací města Ostravy a slouží seniorům a lidem se sníženou soběstačností jako pobytové centrum.

„Ráda bych jménem naší organizace co nejsrdečněji poděkovala firmě OKAY za poskytnutí věcných sponzorských darů. Poslouží dobré věci, protože jejich prostřednictvím senioři získají možnost prožívat podzim života v důstojném prostředí. Jsou obrovským přínosem pro naši organizaci. Vážíme si této formy pomoci, která napomohla seniorům i zaměstnancům zařízení v průběžném zlepšování podmínek poskytovaných služeb a přispěla především ke kvalitě života našich klientů,“ říká Jiřina Zdražilová.

Firma OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká společnost, která se stala největším prodejcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra také na Slovensku. Společnost se orientuje především na regiony – na města od 10 000 obyvatel.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě