Tip: Praktická obývací stěna Palma

Obývací pokoj je středem každé domácnosti. Právě v obýváku většinou hostíme návštěvy, scházíme se v rodinném kruhu nebo pouze relaxujete u televize.Z toho důvodu byste neměli podceňovat ani výběr vhodné obývací stěny v moderním designu.

"Kola dělají auto, obývací stěna zase dělá obývák obývákem."

Profesor OKAY

Našim dnešním tipem je obývací stěna Palma. Tato moderní čtyřdílná obývací sestava je ideálním řešením pro majitele menších obývacích pokojů. Oceníte především praktické řešení jednotlivých elementů, jejichž design je vkusně podtržen trendovým barevným provedením. Moderní design této obývací stěny dodá lesk každému domovu.

Sestava se skládá z vysoké vitríny, která kombinuje tmavě hnědou barvu se světlým dekorem dřeva a čirého bezpečnostního skla. Středně vysoká komoda a závěsná police nabídnou přehledný úložný prostor pro všechny vaše důležité maličkosti, které chcete mít po ruce.Stejně jako u jiných obývacích stěn nesmí chybět ani televizní stolek, který tak celý komplet vhodně doplňuje. Pokud byste chtěli tuto sestavu rozšířit, můžete dokoupit ještěkomodu Pablove stejném barevném provedení.

Objednat obývací stěnu Palma

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.