Nové telefony Samsung – Samsung Galaxy Z Fold4

Budoucnost se otevírá ve vašich dlaních s novým telefonem Samsung Galaxy řady Z. Tentokrát si totiž představíme opravdovou lahůdku pro náročné uživatele. Prémiová inovace v podobě vylepšeného skládacího telefonu Samsung Galaxy řady Z přichází ve dvou ještě propracovanějších formách – Fold a Flip. Obstojí na výbornou ve všech pracovních a ulehčí při plnění každodenních povinností. Samsung nás tedy vrací do dob ohebných telefonů, tentokrát však s neuvěřitelným výkonem a odolností.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold 4

Kompaktní provedení telefonu Samsung Z Fold4, které má styl.

OKAY Tip: Podívejte se na smartphony Samsung, které jsou momentálně v akci.

Nová Galaxy dimenze

Nová řada mobilních telefonů Samsung Galaxy Z sází na ohebný displej a neotřelý atraktivní design. Série se může pochlubit kompaktností a flexibilitou, slušnou kapacitou baterie, nerušivě řešenou obrazovkou a podporou bezdrátového nabíjení. Do nové Galaxy fold dimenze vysílá Samsung dvě vlajkové lodě:

 

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z fold4 je dlouho očekává

Samsung Galaxy Z Fold4

Zde najdete multitasking v docela jiném rozměru. Větší obrazovka nabízí skoro čtvercový poměr stran. Pochlubit se může i velkorysými 120Hz AMOLED displeji, které podporují stylus S Pen. Těšit se můžete i na supervýkonný čipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, gigantickou interní paměť o kapacitě až 1 TB či trojitý hlavní fotoaparáte a kameru pod ohybným displejem. V tomto článku si o tomto konkrétním modelu řekneme více.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Flip

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Flip, který se podhodlně vleze do malé kapsy.

Samsung Galaxy Z Flip4

Ač se na první pohled nezdá, druhá vlajková loď z řady Z, je ještě kompaktnější a odolnější oproti svým předchůdcům. Pochlubit se totiž může odolným sklem Gorilla Glass Victus + a v kombinaci s hliníkovým rámem, dotváří smartphone na který je spoleh. Stejně jako u Fold4 najdete čipset. Jistě mnohé z vás potěší, že je optimalizován pro videohovory a vlogging. V režimu Flex může telefon sloužit jako stativ či stojan a v cestě dokonalým fotkám a videím už nic nebrání.

Skládací společník do kapsy i kabelky

Můžete jej složit, otevřít, opřít. Zkrátka smartphone Samsung Galaxy Z Fold4 můžete využívat mnoha způsoby. Dalo by se říct, že se jedná o dva telefony v jednom, jen tenčí a lehčí. Tělo je vyrobeno z odlehčených, částečně recyklovaných materiálů, přičemž displej je po stranách krytý minimalistickými rámečky. To oceníte v okamžiku sledování filmů, úpravě videí, hraní her či pracovním hovoru, kdy vás v perfektním obrazu nebude nic omezovat. Řada Samsung Galaxy Z tak prezentuje telefon, který je designově a stylově řešený a vleze se i do nejmenší kabelky nebo tajné kapsy.

Multitasking – když musíte vše stíhat naráz

Když vše musíte zvládat najednou a rychle, oceníte spolehlivého ‚‚parťáka, kterého jako když najdete. Nebojte se dát do své produktivity maximum každý den. Přidejte si oblíbené aplikace na hlavní panel a rychle mezi nimi přepínejte. Důmyslná funkce App Pair vám navíc umožní otevřít si až 3 aplikace jediným klepnutím, pomocí gest je rozmístit a poté zobrazit na displeji, speciálně vyladěném pro vysoké pracovní nasazení s možností maximálně pohodlného ovládání jednou rukou. Můžete mít svou mini kancelář neustále u sebe.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold 4

Vysoké pracovní nasazení už nemusí být překážka, tak se nebojte neuvěřitelné sféry pohodlí na dosah.

Ohromující ohebnost, ohromující odolnost

Je sice jako z gumy, ale přežije i tvrdý pád. Spolehnout se na svůj nový smartphone můžete každý den. Nástrahy všedního dne, typu škrábanců, oděrek a pádů, hravě zvládne. Každá součást telefonů Samsung Fold je vyrobena z prémiových materiálů, které se pyšní až mimořádnou odolností, ať už se bavíme o krycím skle displeje nebo kovovém tělu. Exkluzivní bezpečnost pro displej telefonu přává speciální sklo Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Samotné zařízení a pant jsou zajištěny rámem z hliníku, tzv. Armor Aluminiem. Dokonalá ochrana, která se rovná mobilnímu brnění, vytváří pevný a spolehlivý štít.

Vody se nezalekne

S odolností souvisí i živelnost při styku s vodou. Samsung Fold 4 může dát na odiv vysoký stupeň krytí IPX8, odpovídající ponoření do vody na dobu 30 min do hloubky až 1,5 m. Déšť, ošplouchnutí nebo pot, jej tak nerozhází. Tak vyrazte do světa.

Samsung Z Fold 4 je jeden zvůbec prvních voděodolných skládacích zařízení na světě.

A mohla bych to vidět? Uhrančivé okno do světa detailů

Nechte se pohltit i těmi nejjemnějšími detaily obrazu se 7,6" hlavním Infinity Flex AMOLED 2X displejem s ultra tenkými rámečky, snadnými přechody mezi jednotlivými aplikacemi s funkcí Multi View, svižnou 120Hz adaptivní obnovovací frekvencí a maximálním jasem až 1 000 nitů, která přinese dokonalé sledování obsahu i při silném slunečním svitu. Obrovská spousta všeho, co musíte rychle vyzkoušet, abyste zůstali ve spravedlivém údivu.

Budoucnost patří dokonalé fotografii

Na čem si bezpochyby smlsnete, je systém profesionálních objektivů. Dříve nezachytitelné, se nyní stane nejčastěji ukládaným obrázkem – pohled na noční oblohu plnou hvězd, měsíc v úplňku nebo fotky za slunečného dne. To vše zaznamenáte s dokonalou a přesnou ostrostí. Zářivou noční perspektivu fotografií získáte díky pokročilé technologii Super Night Solution. Nejenže vyhlazuje jednotlivé snímky, navíc eliminuje rušivý šum.

Širokoúhlý 50Mpx fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a řešením VDIS vaše fotky přemění v mistrovské dílo. Upravte hloubku ostrosti prostřednictvím funkce Detail Enhancer a zvýrazněte to, na co chcete pozornost diváka zaměřit. Rozmazanost tak hoďte za hlavu. 30násobný Space Zoom s 3× větším optickým přiblížením a funkcí Super Resolution Zoom vám navíc dovolí ocitnout se ve středu dění. Mimochodem se jedná zatím o nejlepší přiblížení, které může Fold nabídnout. Teď už vám ve výpravě za dech beroucím fotografickým dobrodružstvím nic nestojí v cestě.

Mobilní telefon Samsung Galaxy Z Fold 4

Pokročilé technologie, širokoúhlý 50Mpx fotoaparát a 30násobný Space Zoom s 3× větším optickým přiblížením z vás udělá mistra fotografie.

OKAY Tip: Nezaujal vás tento model? Podívejte se na OKAY výhodnou koupi stylových smartphonů zde.

Prohlédněte si další nabídku elektra

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.