Co je Xiaomi Quick Ball?

Zjednodušte si ovládání svého telefonu s funkcí Quick Ball! Telefony Xiaomi touto vychytávku nabízejí už dlouho, ale většina uživatelů o ní stále neví.

Co je tedy Xiaomi Quick Ball
a v čem vám zpříjemní běžné používání telefonu?

Vybrat z nabídky telefonů Xiaomi
xiaomi redmi
xiaomi mobil

K čemu Xiaomi Quick Ball slouží?

Quick Ball je užitečná vychytávka asijského výrobce elektroniky Xiaomi, která zásadně usnadní a zpříjemní ovládání vašeho telefonu. Umožní vám totiž pomocí pár dotyků vykonávat různé akce na obrazovce, měnit nastavení nebo třeba spouštět různé aplikace.

Stačí jen zmáčknout plovoucí kolečko či kuličku, které najdete na kraji obrazovky. Tím otevřete nabídku různých rychlých příkazů, které zrychlí vaši práci na mobilu. Je jen na vás, jaké příkazy si zvolíte: můžete třeba aktivovat režim jedné ruky, vyčistit mezipaměť nebo spustit vybranou aplikaci.

Nejde o žádnou novinku

Xiaomi Quick Ball je součástí systému Android MIUI, což je operační systém smartphonů
a tabletů Xiaomi, už delší dobu. Poprvé byla tato funkce představena uživatelům ve verzi MIUI 8 z června roku 2016. I tak spousta majitelů smartphonů Xiaomi netuší, co skvělého tato funkce nabízí.

xiaomi quick ball

Jak Quick Ball zapnout?

Zapnutí funkce Quick Ball je velmi jednoduché. Ve svém chytrém telefonu Xiaomi přejděte do Nastavení, kde vyberte Rozšířené nastavení. Tam už najdete položku Quick Ball, kterou si aktivujete a nastavíte podle svých preferencí.

xiaomi quick ball

Přizpůsobte si funkci podle sebe

Máte možnost nastavit si až 5 vlastních rychlých funkcí, které nejčastěji využíváte. Možnosti jsou opravdu obrovské. Můžete si sem vybrat třeba ty nejpoužívanější aplikace, které budete moci velmi rychle spustit. Do Quick Ball je však možné přidat
i zapnutí a vypnutí různých funkcí pro ovládání telefonu, jako je například baterka, bluetooth, Wi-Fi či režim jedné ruky.

Quick Ball je možné vypnout při spuštění určitých aplikací, např. her, u kterých potřebujete celou obrazovku. Funkci zapnete buď ťuknutím, nebo potáhnutím.

Obrovský výběr telefonů Xiaomi

V nabídce OKAY najdete široký výběr telefonů Xiaomi, které se vyznačují vysokou výkonností za velmi dostupnou cenu. Na výběr máte z vlajkových řad Xiaomi 11, Xiaomi 12 a Xiaomi 13 nebo z uživatelsky stejně oblíbených řad Xiaomi Redmi, Xiaomi Redmi Note
a Xiaomi Mi. Pokud už telefon máte a chtěli byste jej vybavit praktickým příslušenstvím, mrkněte na odolná tvrzená skla, vychytaná pouzdra a stylové kryty.

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyňe

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Martin Sluka

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.