TP-LINK představuje novou powerbanku

Společnost TP-LINK uvádí na český trh powerbanku TL-PB5200 určenou k dobíjení chytrých telefonů, tabletů, MP3 přehrávačů, GPS, přenosných Wi-Fi hotspotů a dalších zařízení tam, kde není k dispozici elektrická síť. Novinka nabízí kapacitu 5200 mAh, vysokou rychlost nabíjení a také kompatibilitu se zařízeními iPhone či iPad, chytrými telefony se systémem Android a většinou zařízení s 5V USB vstupem.

Nejrychlejší ve své kategorii

TP-LINK TL-PB5200 na jedno své nabití umožňuje dobít většinu chytrých telefonů jednou až dvakrát, což zajistí nezávislost na elektrické síti po několik dní. Technologie inteligentního nabíjení identifikuje typ připojeného digitálního zařízení a nastaví optimální parametry nabíjení, jež díky výstupnímu proudu až 2,4 A probíhá velmi slušnou rychlostí. Samotná powerbanka je schopná se nabít z úplného vybití na 90 % své kapacity za méně než dvě hodiny prostřednictvím napájecího adaptéru 5 V/2,4 A.

Bezpečnost vlastní i připojených zařízení

Kvalitní obvody a použité technologie výrazně snižují ztráty při nabíjení a umožňují tak novince dosahovat až 90% energetické účinnosti, což podstatně snižuje její tepelné zatížení. Proti poškození samotného zdroje i připojeného zařízení je produkt TL-PB5200 vybaven ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podvybití a přehřátí.

Zdroj: TP-LINK

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.