Toshiba představuje zbrusu nové 3 TB disky

Toshiba Europe GmbH (TEG), disková divize Storage Peripherals Division, je jednou z prvních společností na světě, která přichází s 3 TB 2,5palcovým externím hard diskem. Toshiba zachovává oblíbené vlastnosti disků CANVIO a zároveň navyšuje jejich kapacitu. 2,5palcové přenosné disky CANVIO BASICS a CANVIO CONNECT nabízejí nyní až 3 TB úložného prostoru a kapacita 3,5palcového modelu CANVIO DESK byla navýšena až na 6 TB.

3 TB prostoru přenosného disku CANVIO BASICS dokážou pojmout například 856 500 digitálních fotografií, 789 000 digitálních hudebních souborů nebo 2 460 filmů. To vše se snadno vejde do kapsy a je chráněno interním senzorem otřesů a technologií zajištění hlav disku. Přístroj komunikuje s Microsoft Windows®, ale může být připojen i na starší hardware, a to bez nutnosti instalace softwaru.

CANVIO CONNECT II dokáže navíc zajistit vzdálený přístup k datům z vašeho počítače, tabletu nebo smartphonu, ať jste kdekoli. Software pro vzdálený přístup, nástroje pro zálohování a NTFS driver jsou předinstalovány na disku již při dodání. Na výběr je několik barevných provedení a uživatele jistě potěší i 10 GB prostor, který získají v cloudovém úložišti.

3,5palcový externí disk CANVIO DESK je nyní s kapacitou až 6 TB plnohodnotným obchodním partnerem. Za použití technologie USB 3.0 nabízí rychlý přenos dat.Základní vybavení tvoří software NTI® Backup Now EZ™, který zefektivňuje proces zálohování a poskytuje vyšší ochranu uložených dat.

Zdroj: Toshiba

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.