Samsung v Monaku představil SUHD televize

Společnost Samsung Electronics na evropském fóru v Monaku představila novou řadu televizorů SUHD pro tento rok. Nové televizory přinášejí prémiový obraz v Ultra HD rozlišení a posouvají divácký zážitek opět na vyšší úroveň.
 
"Naším posláním je udržovat tradici a ducha značky Samsung ve smyslu neustálého posouvání hranic domácí zábavy vstříc novým možnostem," řekl HS Kim, prezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. "Bez ohledu na zdroj obsahu přináší Samsung nejlepší obraz a televizory SUHD jen potvrzují naše odhodlání přinášet svým zákazníkům výjimečné zážitky přímo do jejich domovů."

Samsung Premium "S" TV: Nová SUHD TV

Společnost Samsung označuje písmenem "S" své prémiové, vlajkové produkty, které v oblasti technologií představují skutečný krok vpřed. Nejnovější také označila písmenem "S" novou řadu SUHD televizorů. Tyto modely jsou navrženy tak, aby nenechaly nikoho chladným, ať už se jedná o kvalitu obrazu, interakci nebo stylový design.
 
Televizory Samsung SUHD demonstrují převratný pokrok v oblasti kontrastu, jasu, reprodukce barev a celkové vynikající kvality obrazu.Vše je možné díky využití patentované ekologické nanokrystalové technologie a inteligentního SUHD enginu pro upscaling obrazu, který napomáhá výraznému zlepšení obrazové kvality.
 
Nanokrystalové polovodiče televizoru SUHD přenášejí různé barvy světla v závislosti na jejich velikosti a výsledkem je produkce nejčistších barev s nejvyšší světelnou účinností, která je nyní na trhu dostupná. Tato technologie zprostředkuje širokou paletu nejpřesnějších barev a divákům poskytuje 64 násobně více barev než konvenční televizory. Funkce pro remasterovaných obsahu v Samsung SUHD televizorech automaticky analyzuje jas obrazu, aby se předešlo dodatečné spotřebě energie při vytváření přesných kontrastů. Výsledný obraz nabízí mnohem tmavší místa, zatímco světlé části obrazu jsou 2,5krát jasnější než na konvenčních televizorech.
 
Zdroj: Samsung

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.