Samsung uvedl novou sérii SSD disků

Samsung Electronics, světový lídr v oblasti vyspělých paměťových technologií, rozšiřuje svou nabídku SSD o dva nové modely: 850 EVO M.2 a 850 EVO mSATA. Tyto disky vycházejí z oceněné série SSD 850 EVO, která byla uvedena na trh v prosinci 2014. Jsou založeny na přelomové technologii 3D V-NAND společnosti Samsung pro maximální výkon a výdrž. Díky desetinové hmotnosti ve srovnání s tradičními 2,5palcovými SSDjsou M.2 a mSATA SSD ideální pro uživatele, kteří chtějí vylepšit své stolní počítače nebo ultratenké notebooky o úložiště s vysokou kapacitou i výkonem.

"Jelikož jsou SSD 850 EVO dostupné v několika různých variantách, dává Samsung každému uživateli možnost upgradovat své zařízení prostřednictvím rychlosti, spolehlivosti a výdrže 3D V-NAND. Poptávka po vysokokapacitních SSD roste. Tyto nové úložiště pomohou vyvolat další zájem o SSD, stejně jako rozšíří vedoucí pozici společnosti Samsung na trhu spotřebních úložišť," řekl Unsoo Kim, senior viceprezident marketingového týmu pro značkové výrobky, Samsung Electronics.

V prosinci 2014 představil Samsung SSD 850 EVO založené na 3bit 3D V-NAND technologii, které výrazně zlepšují každodenní práci s počítačem díky překonání omezení běžné planárních NAND architektury z hlediska hustoty. 3D V-NAND totiž využívá 32 vrstev buněk nad sebou, místo toho, aby zmenšovala velikost buněk při snaze vtěsnat je do pevně daného horizontálního prostoru. Výsledkem je vyšší hustota a větší výkon na menší ploše.Díky nejnovějším modelům SSD, M.2 a mSATA, může více spotřebitelů se stolními nebo ultratenkými počítači těžit z nejlepšího výkonu a spolehlivosti disků 850 EVO s technologií V-NAND ve své třídě.

Zdroj: Samsung

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.