Pobočky OKAY budou opět otevřeny i během svátků

V letošním roce opět realizujeme nadstandardní otevírací dobu během Vánoc. Ještě 24. prosince bude naprostá většina prodejen otevřena od 8 do 14 hodin. Na 1. svátek vánoční budou sice prodejny zavřeny, ale hned následující den je OKAY nechá otevřené po celý den, a to až do osmi hodin večer.

Společnost chce nadstandardní otevírací dobou vyhovět zákazníkům, kteří nakupují dárky na poslední chvíli, i těm, kteří chtějí ihned vyměnit nevhodné dárky za nové. Už dva dny po Štědrém večeru tak lidé mohou výměny a nákup správných elektronických dárků uskutečnit. „Může se zdát, zákazníci už po Štědrém dnu dárky nenakupují, ale je to právě naopak. Už na druhý svátek vánoční se běžně setkáváme s velkým návalem nakupujících, kteří většinou vyměňují nevhodné dárky za lepší. Již mezi svátky začne náš povánoční výprodej, takže zákazníci mohou vyměnit nevhodné dárky a ještě ušetřit,“vysvětluje ředitel prodeje Aleš Reiter.

Druhý svátek vánoční není jediný den, kdy budou prodejny OKAY zákazníkům k dispozici.Následující dny včetně Silvestra bude také otevřeno. „Uděláme vše pro to, abychom zákazníkům umožnili pohodlný nákup i v době, kdy je většina obchodů uzavřena. Proto nepodceňujeme otevírací dobu ani v dalších dnech. Prodejny tedy budou zavřeny jen 25. prosince a na Nový rok,“ vysvětluje ředitel prodeje pro ČR a SR.

Společnost OKAY kromě mimořádné otevírací doby poskytuje také další služby, které souvisí s vánočními dárky.  Kromě garance včasného dodání z e-shopu ještě při objednání do 22. prosince je to také záruka vrácení peněz. „Veškeré zboží, které dodáme od 15. do 31. prosince, je chráněno zvláštní zárukou. Vrátíme peníze všem, kteří nepoužité zboží odevzdají zpět do 15. ledna 2015. Každý tak má možnost pohodlně vrátit nevhodný dárek. A může to udělat na kterékoli naší prodejně ,“dodává Reiter.

Pokud by vás zajímala vánoční otevírací doba na konkrétní prodejně, najdete ji na stránce každé prodejny.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.