OKAY vyhlásilo vítěze hokejové soutěže

Společnost OKAY Elektrospotřebiče vyhlásila výherce soutěže, která probíhala ve dnech 27. 4. – 15. 5. 2011, tedy v období hokejového šampionátu, na speciální soutěžní microsite. Na té mohli fanoušci našeho týmu sledovat aktuální výsledky z Mistrovství, ale také si zahrát hokej v pohodlí domova díky speciální aplikaci. Deset nejlepších hráčů získalo zajímavé ceny ze sortimentu společnosti OKAY Elektrospotřebiče.

„Naší firemní filozofií je fair play. Proto máme i blízký vztah ke sportu.  Hokej je jedním z nejpopulárnějších, o čemž svědčí i vysoká návštěvnost naší speciální hokejové microsite, která byla v provozu v období Mistrovství světa na Slovensku. Jsme rádi, že jsme touto formou mohli našim zákazníkům nabídnout zpestření a zábavu,“ říká Luděk Kováč, marketingový ředitel společnosti OKAY Elektrospotřebiče.

Microsite navštívilo ve dnech 27. 4. – 15. 5. 2011 více než 92 tisíc hokejových fanoušků,  soutěže se zúčastnilo 8 832 hráčů. Soutěžící získali od společnosti OKAY Elektrospotřebiče zajímavé ceny. Například pan Kokoška z Kolína si domů odnesl netbook Samsung N145. Pan Popelák z Prahy může zase vyzkoušet jiné sporty díky Playstation 3.

Firma OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká společnost, která se stala největším prodejcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra také na Slovensku. Společnost se orientuje především na regiony – na města od 10 000 obyvatel.

 

 

* * *

Společnost OKAY Elektrospotřebiče založená v roce 1994 je ryze česká společnost, která se stala největším řetězcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra na Slovensku. Nabízí široký sortiment světových značek za atraktivní a férové ceny. Cílem společnosti je být profesionálním partnerem a rádcem při nákupu elektrospotřebičů a uspokojovat potřeby a přání zákazníků. Díky tomu získala v letošním roce ocenění Prodejce roku 2010. Strategií společnosti je být svým zákazníkům co nejblíže, a proto stále rozšiřuje maloobchodní síť svých prodejen.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.