LG se v Karlových Varech pochlubila novými televizory

Již druhým rokem společnost LG Electronics (LG) podporuje jako oficiální dodavatel spotřební elektroniky Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. V prostorách hotelu Thermal představí veřejnosti nový 4K OLED televizor, panoramatický 5K UHD televizors uhlopříčkou neuvěřitelných 105“ (266cm) nebo mobilní vlajkové lodě LG G4 a LG G Flex2.

 

„V Karlových Varech chceme filmovým fanouškům představit technologické novinky, díky kterým mohou mít perfektní zážitek z filmu v pohodlí domova,“ komentuje Andrea De Sousa, Product Marketing Manager LG. „K vidění i vyzkoušení bude několik skvělých OLED a UHD televizorů a naše nové telefony se špičkovým displejem, se kterými jsme pro návštěvníky připravili i fotografickou soutěž spojenou s testováním LG G4.“

Premiéra 4K OLED televize a 5K UHD televize

Návštěvníci LG Zone v hotelu Thermal si mohou prohlédnout nový model 4K OLED televize (65EC970) s uhlopříčkou 65“ či panoramatickou 5K UHD televizi s úhlopříčkou neuvěřitelných 105“ (266 cm) pro dokonalý zážitek jako v kině. Vystaveny budou i další UHD a OLED televize doplněné o produkty řady Music Flow.

Zachyťte výjimečné zážitky z festivalového dění

Od 4. do 8. července probíhá v LG Zone soutěž o LG G4.Návštěvníci si budou moci po dobu tří hodin zapůjčit LG G4 a během svého pohybu po festivalu vyzkoušet a pořizovat snímky. Do soutěže pak může každý účastník přihlásit tři své nejlepší fotografie na téma „Pociťte výjimečnost ve Varech“. Celkem sto nejzdařilejších fotografií bude následně umístěno v albu facebookové stránky LG CZ/SK a nejlepších patnáct fotografů si pak telefon LG G4 použitý při soutěži odnese.

Zdroj: LG

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.