BEKO DIN 28221

Zboží je vyprodáno

BEKO DIN 28221

Kód výrobku: DIN28221
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Dopřejte svým rukám zasloužený odpočinek

Plně integrovanámyčka Beko DIN28221 nabízí velký výběr mycích programů a spoustu přídávných funkcí, které z myčky dělají těžkého soupeře mezi spotřebiči v kategorii mytí nádobí. Díky své nízké spotřebě se řadí do energetické třídy A++, což znamená nižší náklady na provoza šetrnější přístup k životnímu prostředí

 

Mytí

Myčka na nádobí Beko DIN28221 nabízí 8 mycích programů plus jeden opravdu bonusový samočistící program, při kterém se myčka sama uvnitř důkladně umyje. V přednastavených programech najdete předmytí, mini 30, eco 50, Quick&Clean, Intensive 70, Auto program, BabyProtect a Delicate 40.

Dále máte možnost individuálního nastavení teploty, kdy je na výběr 6 nastavení teplot, poloviční náplň, super oplach a extra sušení.

 

Program BabyProtect

Beko nezapomíná ani na ty nejmenší. Díky speciálnímu programu BabyProtect bude nádobí hygienicky čisté a důkladně opláchnuté.

 

Quick & Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

Chytré funkce

Funkce tablety All-in-one byla vyvinutá, aby se zabránilo nežádoucím vlivům, které způsobují špatné rozpuštění tablety či nedostatečné vysušení nádobí. Myčka také disponuje funkcí šetrného mytí skla, které zabraňuje jeho poškození.

 

Variabilní střední koš

LCD displej, který je zabudovaný uvnitř myčky, informuje o zvoleném programu nebo nedostatku soli či leštidla. Čas, který zbývá do konce programu bude pomocí světelné signalizace promítán na podlahu. Budete mít tak krásný přehled o celém průběhu mytí nádobí. Nastavitelný střední koš Acrobat umožňuje jeho velmi jednoduché výškové nastavení do třech poloh. A to, i pokud je koš plný nádobí.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě