Stolní LED lampička Xiaomi 17698

Zboží je vyprodáno

Stolní LED lampička Xiaomi 17698

Kód výrobku: 17697
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Lampičky

Xiaomi YeelightPortable LED Lamp


Xiaomi Yeelight Portable LED Lamp je elegantní stolní lampas flexibilním designem a vlastní baterií, díky které se bez zásuvky obejde až 5 hodin. Ovládání jasu s regulací teploty vám umožňuje navolit si ideální prostředí pro vaši práci i domácí volnočasové aktivity.
 

 

Minimalistický design a elegantní vzhled


V duchu minimalistického, elegantního a praktického designu má stolní lampa elegantní rameno s ohebným kloubema svítilnou s vysokým jasem.
 

 

Flexibilní, ale odolná


Flexibilní 360stupňový kloub vám umožní nastavit si ideální úhel dle vašeho přání. Rameno je vybaveno technologií tvarové paměti,takže se umí snadno vrátit do oblíbené polohy. Kov má silikonový povrch, díky kterému je stolní lampa hladká a příjemná na dotek. Rameno je tedy flexibilní, ale zároveň splňuje standard ABS odolnosti a zachovává si optimální kvalitu i po realizaci několika tisíců testů ohýbání.
 

 

Nastavení teploty a jasu barev


Vyberte si z široké škály teplot barev v rozmezí 2 700 K až 6 500 K. Hlava stolní lampy se skládá ze 60 diod (30 teplých + 30 studených),které jsou strategicky uspořádány tak, aby co nejlépe vytvářely vámi požadovanou teplotu. Na základě mnoha experimentů a zkoušek designu byl zvláštnímu uspořádání LED diod teplého a studeného světla udělen patent.
 

 

Rovnoměrné rozložení vysoce kvalitního světla


Vysoce kvalitní diody s CRI indexem 88 Razprostředkují skutečné barvy. Hlava stolní lampy je speciálně navržena tak, aby světlo rozptylovala rovnoměrně. Aby bylo svícení příjemnější pro oči, je vyrobena z materiálu s redukcí modrého záření.

 

Jednoduché připojení i odpojení


Nabijte stolní lampu pomocí konektoru microUSBnebo ji jednoduše zapojte do zásuvky. Získáte kvalitní osvětlení dle vašeho přání.
 

 

Vestavěná dobíjecí baterie s dlouhou životostí


Díky baterii s kapacitou 2 000 mAhumí stolní lampa na jediné nabití vydržet až 5 hodin konstantního používání. Vezměte si stolní lampu do studovny, knihovny nebo učebny, a nenechte se omezovat osvětlením, které se vám nabízí.
 

 

Jednoduchá obsluha s dotykovými ovládacími prvky


Tři dotyková tlačítka | Nabíjení | Jas | Teplota barev
Díky různým kombinacím jasu a teplot barev si vyberete prostředí podle vašich přání.

  Nastavení jasu: rozsah od 20 % do 100 %, 5 možností nastavení

  Nastavení teploty barev: rozsah od 2 700 K do 6 500 K, 5 možností nastavení.
 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě