Chytrá stolní lampička Xiaomi 15818

Zboží je vyprodáno

Chytrá stolní lampička Xiaomi 15818

Kód výrobku: 15818
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Smart osvětlení

Mi Bedside Lamp
16 milionů barev pro vaše sny


Xiaomi Mi Bedside Lamp nabízí virtuální kaleidoskop barev. Nastavte si osvětlení podle své nálady. Přizpůsobte ho hraní, čtení nebo dalším činnostem. Snadno a rychle si upravte jas,aby se vám lépe spalo i odpočívalo. Neměli byste se prostě přizpůsobovat svému osvětlení – ono by se mělo přizpůsobit vám.
 

 


 

Ovládání přes telefon


Nastavte si noční lampičku Mi Bedside Lamp podle své oblíbené fotografie. Jednoduše vyberte fotku a lampička aplikuje daný výběr barev při svícení. Tento výběr pak můžete použít nebo ještě dále teplost barev upravit, čímž pokaždé docílíte zcela jedinečného výsledku.

 


 

Příjemný noční režim


Pro noční režimstačí na noční lampičku Mi Bedside Lamp klepnout. Měkké neoslňující světlo vám zaručí nerušený spánek a přitom bude v pokoji stále vidět. Příjemné a teplé světlo je k odpočinku ideální.
 

 


 

Dotykové ovládání


Mi Bedside Lamp umožňuje flexibilní ovládání jak přes aplikaci Companion App, tak dotykovým ovládáním. Pomocí vrchních tlačítek si můžete jednoduše a pohodlně upravit barvu i jas světla.

 


 

Vysoce kvalitní výrobek


Každá ložnice potřebuje něco trochu jiného. Mi Bedside Lamp se díky svému minimalistickému designu hodí do jakékoliv ložnice. Při její výrobě jsou používány vysoce precizní metody CNC eloxování i řezání, které zaručí bezvadný výsledný výrobek.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě