Whirlpool WTLS 60811

Zboží je vyprodáno

Whirlpool WTLS 60811

Kód výrobku: WTLS60811
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Kompaktní vrchem plněná pračka Whirlpool WTLS60811 je prostorově úsporným řešením s kapacitou dostačující potřebám menších domácností. Vaše prádlo vypere šetrně, spolehlivě, úsporně a tiše. Chytrá senzorová technologie 6. smysl vám navíc ušetří mnoho času a financí. Rozpozná charakter náplně a tomu přizpůsobí parametry programu. Umožní vám tak uspořit až 30 % energie a vody a zkrátit trvání pracího cyklu o 50 %. Se šířkou 40 cm se tato pračka snadno vejde i do panelákové koupelny, a její kapacita 6 kgpostačí pro běžné praní. Pračka se nachází v nejúspornější energetické třídě na trhu A+++, takže vám vrátí náklady, které jste do ní vložili, v úsporách na elektřině. Rychlost otáček je výborných 1100 ot./min.

Whirlpool WTLS60811 nabízí výběr ze 14 programůpro různé typy materiálů (bavlna, jeans, syntetika, jemné, smíšené, vlna…), bílé, tmavé i barevné prádlo. Při nočním programu je hlučnost spotřebiče snížena, abyste mohli nerušeně spát. Velmi tiše se dostanete také k otevření bubnu pračky díky Soft opening. Pokud spěcháte nebo chcete vyprat dávku málo zašpiněného oblečení, určitě oceníte rychlý 15-minutový program. Nejúspornější Eco program nabízí největší úsporu energie. Kombinace volby Colours 15°, která se zaměřuje na šetrné praní barevného prádla při nízkých teplotách, s funkcí 6. smysl, zajišťuje dlouhodobou ochranu barev. Třída pracího výkonu A je přitom vždy zaručena.

Ovládání pračky je snadné a intuitivní, takže si s ním poradí každý člen vaší rodiny. Vše se zobrazuje na velkém, přehledném LED displeji. Funkce odložený startvám umožní rozplánovat si den dle potřeby a nastavit konec praní například na ráno, nebo na dobu návratu z práce. Do paměti si můžete uložit váš oblíbený program včetně nastavení, což lze samozřejmě kdykoli změnit. Pračku chrání několik bezpečnostních funkcí, například systém kontroly tvorby pěny nebo vyrovnání nestability. Systém proti mačkání pak zajistí šetrnou péči o prádlo.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě