Whirlpool FSCR 80411

Zboží je vyprodáno

Whirlpool FSCR 80411

Kód výrobku: FSCR80411
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

 

S volně stojící pračkou s předním plněním Whirlpool FSCR 80411 v designu Supreme Care bude o vaše prádlo vždy skvěle postaráno. Díky své nízké spotřebě se řadí do nejúspornější energetické třídy A+++. Její kapacita činí 8 kg špinavého prádla a při odstřeďování dosahuje až 1400 otáček za minutu. K dispozici máte různé programy vhodné například pro praní bavlny, syntetiky, jemného prádla, vlny nebo pro rychlé přeprání v 30°C teplotě po dobu 30 minut. Vše snadno nastavíte pomocí stylového ovládacího panelu s displejem.

Inteligentní technologie 6. smysl přizpůsobí prací cyklus podle velikosti a druhu náplně, čímž ušetří až 70 % energie, vody a času. Navíc dochází ke správnému dávkování pracích prostředků. Možnost FreshCare je ideální, pokud nemůžete vytáhnout prádlo z pračky ihned po skončení programu, nebo na něj prostě často zapomínáte. Tato možnost po skončení pracího cyklu vaše prádlo provzdušní a udrží ho stále svěží.

Funkce doporučeného dávkování brání předávkování pracího prostředku, takže šetří jeho spotřebu, přispívá k ochraně životního prostředí a vyprané prádlo je vhodné i pro citlivou pokožku. Možnost bez máchání zastaví program s plnou nádrží před závěrečným odstřeďováním, což je vhodné při škrobení či nočním praní.  Podle úrovně zašpinění prádla pračka přizpůsobí délku programu. Systém vyrovnání nestability pomocí elektronického senzoru zajistí, aby pračka při odstřeďování nevibrovala a byla stabilní.  Dále obsahuje Eco kuličku, která při praní funguje jako plovák a brání úniku pracího prostředku a tím zvyšuje účinnost praní. Při vypouštění se kulička posune dolů a umožní úplné vypuštění vody. 

Kolébka pro praní vlny je speciální fáze pracího cyklu pro praní přírodní vlny, při kterém dochází ke zvláštním kolísavým pohybům. Snímač, který kontroluje množství pěny, v případě její nadměrné tvorby brání snížení účinnosti máchání. Pračka je vybavena řízenou optimalizací spotřeby vody, což znamená, že množství vody závisí na zvoleném programu a nasákavosti prádla. Technologie Eco monitor, umožňuje zobrazení aktuální spotřeby energie podle zvolného programu, teploty, velikosti náplně a dalších parametrů. Dětská pojistka chrání před změnami nastavených funkcí a brání zapnout spotřebič.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě