Whirlpool AWO/IC 91400

Zboží je vyprodáno

Whirlpool AWO/IC 91400

Kód výrobku: AWOIC91400
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

LED displej

Předem plněná pračka Whirlpool AWO/IC 91400 pracuje v energetické třídě A+++ a vypere vaše prádlo úsporně a s patřičnou péčí. Na panelu s intuitivním ovládáním a velkým LED displejem si můžete vybrat ze 14 pracích programů včetně ekologického programu nebo možnosti odloženého konce praní. Spotřebič je opatřen systémem vyrovnávání nestability a kolébku pro praní vlny.  

6. smysl 

Automatická bílá pračka Whirlpool AWO/IC 91400 má nerezový buben o objemu 58 litrů a pojme až 9 kg prádla. Usnadněte si praní s inteligentní senzorovou technologií 6. Smysl Colours, která automaticky nastaví parametry tak, aby byl zabezpečen ten nejlepší možný výsledek. Spotřeba energie a vody se může snížit až o 30 % a doba trvání programu až o 50 %. Tím výrazně šetříte vaši peněženku. 

Doporučené dávkování

Funkce pomáhá při úspoře pracího prostředku a ochraně životního prostředí. Také chrání citlivou pokožku. Tak aby prací prostředek hned neodtekl z bubnu do odpadu, je ve vývodu umístěna Eco kulička. Při praní pracuje kulička jako plovák a brání úniku pracího prostředku, čímž zvyšuje účinnost praní. Při vypouštění se kulička posune dolů a umožní úplné vypuštění vody.   

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě