Whirlpool AWO/C 51211

Zboží je vyprodáno

Whirlpool AWO/C 51211

Kód výrobku: AWOC51211
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Pečujte o své oblečení s maximální šetrností a účinností díky pračce Whirlpool AWO/C 51211. Jedná se o model s předním plněním a velkým množstvím funkcí, díky kterým bude o vaše prádlo vždy skvěle  postaráno. Zajisté vás potěší také velice nízká spotřeba, která řadí spotřebič do energetické třídy A+.

Inteligentní technologie 6. smysl automaticky nastaví všechny parametry tak, aby byl zabezpečen ten nejlepší možný výsledek. Na základě zvoleného programu pračka sama rozeznává úroveň savosti příslušné tkaniny, množství prádla a podle toho nastaví optimální spotřebu energie, vody a času. Spotřeba energie a vodyse může snížit až o 30 % a doba trvání programy až o 50 %. 

Buben pračky je vyroben z nerezu a pojme až 5 kg prádla na jeden prací cyklus.  K dispozici máte 18 programů, což vám velmi usnadní péči o vaše textilie. Volit můžete například mez programy pro bavlnu, syntetiku, antibakteriální praní bavlny, jemné prádlo, vlna, ruční praní nebo rychlý 30 °C/30 min. Velice praktické jsou také programy pro studené praní, snadné žehlení, předpírka, intenzivní odstřeďování, jeans nebo máchání a odstřeďování. Vhodné nastavení si zvolíte pomocí otočného knoflíku umístěného uprostřed čelní desky a přehledný displej vás informuje o aktuálním průběhu programu. 

Praní vám ještě více usnadní speciální funkce, např. odložený start, díky kterému si můžete začátek programu odsunout na dobu, kdy to pro vás bude vhodnější. Eco kulička při praní funguje jako plovák, který brání úniku pracího prostředku, čímž zvyšuje účinnost praní. Eco monitor zobrazuje aktuální spotřebu energie v závislosti na nastavených parametrech. Ve výbavě pračky Whirlpool AWO/C 51001 nechybí ani systém vyrovnávání nestability, který se pomocí elektronických senzorů postará o to, aby pračka při odstřeďování nevibrovala a byla stabilní. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě