Whirlpool AWE 60510

Zboží je vyprodáno

Whirlpool AWE 60510

Kód výrobku: AWE60510
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Volně stojící pračka od osvědčeného výrobce domácích spotřebičů Whirlpool AWE 60510je skvělou alternativou vysoce výkonného, inteligentního a úsporného spotřebiče do malých panelákových koupelen. Kombinuje výhodu vrchního plněnía pouhých 40 cm na šířku s výhodami robustnějších spotřebičů, mezi něž patří také inteligentní technologie 6. Smysl, patentovaná společností Whirlpool. Ta využívá systému čidel, který vyhodnocuje a optimalizuje výsledky pracího cyklu, takže pračka pro každou dávku prádla spotřebuje právě to nejmenší možné množství vody, energie a času vzhledem k znečištění prádla. Inteligentní regulace vody zajistí maximální efektivitu praní. Příslušnost k energetické třídě A++ znamená, že se jedná o mimořádně úsporný spotřebič, takže ušetří nejen místo v koupelně, ale i vaše výdaje za elektřinu. Nabízí kapacitu bubnu 6 kg, která postačí i rodinám, a otáčky odstřeďování až 1000 ot./min.

Tento chytrý spotřebič uspokojí i ty náročnější zákazníky. Dá vám na výběr z 18 pracích programů dle typu prádla a intenzity znečištění. Mezi programy například antibakteriální, denní, ruční praní, předpírka, jeans, bavlna, jemné prádlo, vlna, syntetika, smíšené prádlo, máchání a odstřeďování, nebo rychlý 15 min program. Nejoblíbenější je samozřejmě Eco program pro bavlněné prádlo, který zaručuje tu největší úsporu energie. Účinnost praní nejvyšší třídy Av souladu s evropskými normami je za všech okolností zachována. Své volby můžete sledovat na přehledném LCD displeji. Výhodou je možnost nastavení odloženého startu, díky níž na vás může čisté a voňavé prádlo čekat třeba hned po probuzení nebo po návratu z práce. Další specialitou tohoto modelu je systém Clean+, který zaručuje velmi efektivní praní i při nízkých teplotách. Jedná se o vícefázový prací cyklus, který při použití rozpouštědla na skvrny optimalizuje účinnost všech chemických prostředků. Tento program je ideální pro velmi špinavé prádlo, které vyžaduje citlivé zacházení.

Model Whirlpool AWE 60510 samozřejmě nabízí také řadu bezpečnostních funkcí. Pračka je vybavena systémem pro vyrovnávání nestability, díky němuž pračka nebude cestovat po koupelně, a kontrolou tvorby pěny. Bezpečnostní indikátory vás zavčas upozorní na všechny případné problémy, jako jsou například zanesený filtr, zavřený přívod vody nebo otevřená dvířka. Systém proti mačkánízase zajistí šetrnou péči o prádlo. Konstrukce pračky je kvalitní, s vyváženými, snadno otevíratelnými dvířky. Uvnitř najdete také kolébku pro praní vlny a 3 komorovou násypku. Maximální hlučnost při praní dosahuje příjemných 59 dB. Tato pračka je ekonomická, cenově dostupná, skladná, a o vaše prádlo se přitom postará skoro sama!

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě