Pračka vrchem plněná Whirlpool AWE 50510, A++, 5 kg

Zboží je vyprodáno

Pračka vrchem plněná Whirlpool AWE 50510, A++, 5 kg

Kód výrobku: AWE50510
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Praní je nezbytnou součástí každodenního života, ovšem sehnat vhodnou pračku i do velmi malých prostor může být mnohdy složité. Vrchem plněná pračka Whirlpool AWE 50510 je široká pouhých 40 cm, takže se hravě vejde i do těch nejúžších míst. Navíc vyniká nízkou spotřebou, patří totiž do úsporné energetické třídy A++. Vaše účty za vodu a elektřinu tak zůstanou nízké.

Kapacita pračky Whirlpool AWE 50510 je 5 kg prádla, hodí se tak zejména do menších domácností. Moderní technologie a bohatý výběr programů však poskytují nebývalý komfort a zefektivňují péči o vaše prádlo. Technologie Fuzzy Logic sleduje pomocí zabudovaných senzorů průběh praní a podle potřeby upravuje délku programu a spotřebu vody. Eco kulička funguje během praní jako plovák a zabraňuje úniku pracího prostředku a tím zvyšuje účinnost praní. Systém kontroly tvorby pěny pak zabraňuje snížení účinnosti máchání v důsledku nadměrného pěnění. Nadměrnému vibrování a nestabilitě předchází systém vyvažování.

Mezi pracími programy naleznete kromě běžných programů, jako jsou Bavlna, Směs 40°C, Syntetika a Bavlna antibakteriální i speciální programy pro jemné prádlo, vlnu nebo pro ruční praní. Program Rychlý 15 minut je určen pro krátce nošené nebo pro nové kusy oblečení. Pro dokonalou péči o džínové výrobky je určen program Jeans s intenzivním mácháním. Samozřejmostí je možnost nastavení samostatného máchání a odstřeďování. Zvláště rodiče malých dětí nebo alergici ocení intenzivní máchání, které zbaví prádlo zbytků pracího prostředku. Volba Rychlé praní zkrátí vybraný program o polovinu, je tedy ideální v případě, že spěcháte nebo nemáte příliš znečištěné prádlo. Funkce Odložený start vám pak umožní naplánovat si praní podle svých možností. S pračkou Whirlpool AWE 50510 vás prostě bude praní bavit.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě