Elektro pod stromečkem bez obav! Garance vrácení zboží do 15. 1. 2017 + garance doručení do Vánoc.

x

Výhody vaření v páře

Poslední dobou je velmi moderní příprava jídla v páře. Můžete tak ušetřit spoustu času, který byste jinak strávili v kuchyni. Navíc bude vaše jídlo zdravější, než kdybyste ho vařili ve vodě nebo smažili na pánvi.

 

Proč?

Vařením a ohříváním v páře využíváte potraviny šetrně. Na rozdíl od klasického vaření totiž neztrácejí důležité živiny a vitamíny. Můžete tak zachránit až o 50 % více vitamínů. Navíc takto připravené jídlo neztrácí barvu ani chuť, dokonce ani když jej opakovaně ohříváte.

Samozřejmě můžete připravovat více jídel najednou. Chutě se nemísí a vše máte připraveno rychle a ve stejný čas. Kvalitní parní trouby vás samy upozorní, kdy začít ohřívat které jídlo, abyste měli vše hotové zároveň.

„Díky přípravě jídla v páře zachráníte většinu vitamínů a minerálů.“ Profesor OKAY

 

Jak to funguje?

Základem je cirkulace horké vodní páry. Voda ve spodní části hrnce (v zásobníku trouby) se zahřívá a mění v páru. Ta putuje vzhůru a ohřívá vložené potraviny. V horní části hrnce (trouby) pak chladnoucí pára kondenzuje na vodu a stéká zpět dolů do zásobníku. Tento proces se stále opakuje.

  Hlaví výhody

  V páře Ve vodě Na pánvi
Šetrné tepelné zpracování
Příprava jídla bez tuku
Jídlo se nepřipaluje
Příprava více jídel najednou
Snadné čištění

 

Líbí se vám tento článek?

Podobné články

Philips HD 9140

1 313 

s DPH 1 589 

Nákupní košík

0 ks / 0