Verbatim Store'n'Go GEN2 2TB/Externí/USB 3.0/2,5"/stříbrný 53195

Zboží je vyprodáno

Verbatim Store'n'Go GEN2 2TB/Externí/USB 3.0/2,5"/stříbrný 53195

Kód výrobku: 53198
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Externí disky

Přenosný pevný disk Verbatim Store'n'Go GEN2 2TB​ nabízí velkokapacitní úložiště o velikosti 2 TB, kde se vám vejde spousta fotek a filmů. S rozhraním USB 3.0 Super Speed už nebudete dlouho čekat, než se vám nahrají soubory, protože nabízí až desetkrát rychlejší přenos dat než USB 2.0 (podle rychlosti sběrnice USB). HDD zaujme svou lehkostí a stylovým hladkým designem, který se na moderním pracovním stole vyjímá jako perfektní doplněk notebooku. mezipaměti čeká na zpracování dat celkem 8 MB.

Aplikace Nero

Pokud chcete zálohovat HDD vašeho notebooku nebo počítače, máte k dispozici software Nero BackItUp Essentials, který vám umožní okamžitě zálohovat vaše soubory a složky nebo s ním můžete naplánovat automatické zálohování v požadovaný čas a zlepšit tak bezpečnost svých dat.

 

 

VHD Formatter - formátuj uložiště

Zařízení, která mají 2 TB a méně uložiště výrobce nastavil ve formátu FAT32což umožňuje jejich okamžité použití v systémech Windows a Mac OS. Zařízení nad 2 TB jsou ve formátu NTSF, jenž komunikuje pouze se systémem Windows, ale pro plnou kompatibilitu se systémy Mac OS musíme jednotku přeformátovat na HFS+. Toho docílíme již nainstalovaným softwarem Verbatim VHD Formatter, který umí jednoduše formáty převádět.

 

 

Green Button

Chcete šetřit energii a životnost disku? Vyberte si Verbatim Store 'n' Go, protože má v sobě funkci Green Button, které při nečinnosti zastaví kotouče pevného disku, čímž zvyšuje efektivitu a spotřebovává méně energie.

Dostupné jsou 3 možnosti úsporného režimu. Přechod do úsporného režimu po 10 minutách nebo v krocích po 10 minutách až do 120 minut. Rovněž do něj můžeme přejít poklepáním na ikonu Green Button na ploše nebo je možno ho úplně zakázat.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě