Verbatim 41826

Zboží je vyprodáno

Verbatim 41826

Kód výrobku: 41826
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Sluchátka do uší

Rádi si užíváte svou oblíbenou hudbu v pohodlí a mimořádné kvalitě? Pak jsou sluchátka Verbatim 41826 určena právě pro Vás. Komfortní in-ear sluchátka poskytují vše, co od sluchátek očekává běžný uživatel. Měkké špunty sluchátek v zajímavém tvaru Vám poskytují pohodlí a zároveň i hluboké a výrazné basy. K dispozici jsou tři velikosti špuntů, můžete si tak zvolit přesně takové, jaké vyhovují Vašim potřebám. Sluchátka disponují uzavřeným akustickým systémem, který zamezí průniku hudby ze sluchátek ven a ani Vás nebude při poslechu rušit hluk z okolí.

Zabudované neodymové reproduktory zajišťují vysoce kvalitní zvuk s čistými středy. Kvalitu zvuku umocňuje také pozlacený konektor 3,5mm. Sluchátka Verbatim 41826 disponují praktickým ovladačem hlasitosti, díky kterému můžete ihned změnit hlasitost bez vytahování mobilního telefonu nebo jiného poslechového zařízení. 

Neváhejte a pořiďte si sluchátka od výrobce Verbatim za báječnou cenu na našem OKAY.cz e-shopu. Nákupem přes internet ušetříte čas i peníze.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě