TRUST GXT790-SB Spectra Gaming Bundle - green 22463

Zboží je vyprodáno

TRUST GXT790-SB Spectra Gaming Bundle - green 22463

Kód výrobku: GXT79022463
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Sluchátka přes hlavu

Spectra Gaming Bundle

Stylový balíček GXT790 Spectra Gaming Bundle si pro vás nachystal vše, co potřebujete nastartování své herní kariéry. V jediném balení najdete profesionální sluchátka, myš i podložku, to vše patřící do programu Trust Gaming, který je zárukou spokojenosti všech hráčů počítačových her.

 

 

Herní sluchátka

Robustní herní sluchátka Spectra Gaming se pyšní výkonným zvukem a polstrovanými náušníky. Ty se stanou zárukou nejen pohodlného nošení, ale i perfektního filtrování okolních hluků. Nastavitelný mikrofon s dobrou citlivostí zajistí zřetelnou komunikaci se zbytkem vašeho týmu.

 

 

Herní myš

Myš už na první pohled zaujme stylovým designem, který je však zároveň ergonomický a skvěle padne do ruky. Nabízí tak skvěle dostupná tlačítka, mezi nimiž najdete i dvě boční pro rychlé ovládání palcem. Jedním z nich také můžete nastavit rozlišení myši až na hodnotu 4800 dpi a vybrat si tak, zda potřebujete přesně zamířit nebo se rychle otočit.

 

 

Podložka

Podložka pod myš s optimalizovaným povrchem nabídne skvělou základnu pro pohyby s vaší myší. 250 x 210 milimetrů je více než dostatečná velikost a 3mm výška zaručí měkký pocit pro vaše zápěstí. Protiskluzová úprava je pak zárukou maximální přesnosti.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě