Thrustmaster T500 RS pro PS3 a PC 4160566

Zboží je vyprodáno

Thrustmaster T500 RS pro PS3 a PC 4160566

Kód výrobku: 4160566
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní zóna

Dokonale realistický simulátor pro nejnáročnější hráče závodních her Thrustmaster T500 RS kombinuje nejnovější technologie, ergonomické provedení a stylový vzhled. Skládá se ze tří částí – extra přesného volantu, sekvenční řadicí páky a vysoce odolných pedálů.

Váš pohyb volantem je snímán bezkontaktními magnetickými senzory s technologií H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology™). Volant otočíte až o 1080 °, což jsou plné 3 otáčky, přičemž tuto vlastnost si můžete nastavit podle svých preferencí. Aby byl váš dojem co nejrealističtější a vy jste si mohli vychutnat adrenalinové hry naplno, je otáčení volantu snímáno se 16bitovým rozlišením, což znamená, že volant dokáže rozlišit 65 536 poloh otočení. Bezkontaktní snímání navíc zaručuje, že se přesnost nebude časem zhoršovat, protože nebude docházet k fyzickému opotřebení. Volant je odmontovatelný, abyste mohli časem své herní auto vylepšovat.

Autentická sekvenční řadicí páka, kterou přiděláte ke svému stolu nezávisle na volantu, je vyrobena z kvalitního broušeného kovu a je vysoká 17 cm. Abyste si vychutnali jízdu se vším všudy, disponuje volant výkonným motorem, který zaručuje rychlou a silnou zpětnou vazbu.

Soustava pedálů zaujme svou váhou 7 kg, která zajišťuje potřebnout stabilitu. Lze ji používat ve dvou módech, buď pedály vystupují z podlahy, nebo ze strany. I pedály jsou vysoce nastavitelné, lze nastavovat jejich zdvih i odpor, brzda navíc disponuje volitelným módem „realistické brzdy“. Spodek setu je vyroben z pevného neklouzavého materiálu, aby se vám hrálo co nejpohodlněji.

Modul je kompatibilní s herní platformou PlayStation®4.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě