TEFAL HT 617138

Zboží je vyprodáno

TEFAL HT 617138

Kód výrobku: HT617138
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Malé spotřebiče

Jedinečný, výkonný a všestranný ruční mixér TEFAL HT 617138 si jistě oblíbí každá domácnost. Jeho potenciál můžete využít například od šlehání bílku a krému přes míchání koláčových směsí až po hnětení těsta. Výkonný motor o příkonu 500 W si bez problémů poradí s promícháním všech surovin. 

Ruční mixér TEFAL HT 617138 disponuje 5 rychlostními stupni a turbo funkcí pro individuální přístup k pokrmu. Pro co nejlepší výsledek při míchání i malého množství je mísa zešikmena a automaticky se otáčí. Díky tomu jsou všechny přísady udrženy uprostřed mísy. Objem této mísy činí 3,3 l. V bohaté výbavě tohoto mixéru naleznete 2 nerezové šlehače na vyšlehání bílků, krémů a promíchání surovin, 2 háky na hnětění těsta z nerezové oceli. Tyto nástavce lze mýt v myčce.

Dále v balení naleznete 500ml minisekáček s protiskluzovou základnou a víkem pro uzavření. Již za pár sekund nasekáte všechny druhy jídla od čerstvých bylinek přes česnek až po cibuli. Odnímatelná plastová noha ručního mixéru TEFAL HT 617138 se snadno instaluje. Snadno s ní připravíte polévky, pasty či ovocné koktejly. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě