Tefal HB 833138

Tefal HB 833138

Kód výrobku: HB833138
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Tyčové mixéry

Tyčový mixér Tefal HB 833138

Hledáte šikovného pomocníkado kuchyně, který nikdy neřekne ne a vaše kuchařské umění se díky němu posune zase o stupínek výš? Pokud ano, tak je tyčový mixér Tefal HD 833138 skvělou volbou.
Tento malý šikula v sobě skrývá 600 W motor, který vás nenechá nikdy ve štychu, a navíc se pyšní dlouhou životností. Když k tomu přidáme ergonomickou rukojeť s měkčeným povrchem,která zajistí pohodlnější používání a ochranu proti vystříknutí, které ochrání vaše oblečení, máme z toho úžasného pomocníka, kterého nebudete chtít dát z ruky.

Láska na první stisknutí

Od teď budete mít konzistenci ve svých rukou. Tyčový mixér Tefaldisponuje 16 rychlostmia unikátní technologií čepelí, které přináší veškeré možnosti mixování. Je jen na vás, zda si přejete řídké či hustě mixované polévky, ovocné směsi, nebo dokonce smoothie, vždy se dočkáte toho, co chcete.
Dále určitě oceníte technologie ActivFlow.Jedná se o dvě rovné vnitřní čepele pro extrémně výkonné mixování a zahnuté vnější čepele pro optimální zachycení surovin. Díky nim už nikdy nenarazíte na žádné zbylé kousky.

 Obsah balení

  • Tyčový mixér Tefal HB 833138
  • Mini sekáček o objemu 500 ml s neklouzavým podstavcem
  • Šlehací metla
  • Odměrka

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě