Russell Hobbs 21840

Zboží je vyprodáno

Russell Hobbs 21840

Kód výrobku: 2184056
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Máte rádi smažené jídlo, ale chtěli byste, aby jeho příprava byla zdravější a chutnější? S fritézou Russell Hobbs 21840se vám vaše přání splní. Na rozdíl od klasických fritéz nevyužívá tento přístroj k přípravě pokrmu žádný olej, který by se musel zahřívat. Zahřátí je okamžité, takže zajišťuje rovnoměrné a rychlé vaření. Nyní si jednoduše připravíte své oblíbené smažené jídlo bez zápachu přepáleného oleje.

Multifunkční fritéza Russell Hobbs 21840 používá k vaření chytrou technologii, která využívá rychlou cirkulaci vzduchupro uvaření vašeho jídla. Díky tomu je pokrm zdravější a obal je i přesto křupavý. Přístroj lze dále využívat i pro pečení na bázi horkovzdušného cirkulačního systému nebo grilování. Snadno si například připravíte chutnou zeleninu, rybu, brambory nebo špíz.

Fritéza Russell Hobbs 21840 disponuje extra velkým 3l objemem. Připravovaný pokrm lze sledovat pomocí okénka vestavěného do dvířek. Dále je vybavena šedesátiminutovým časovačem s funkcí automatického vypnutí, díky kterému nemusíte být u přístroje po celou dobu přípravy. Příslušenství je lehko omyvatelné a pro jednoduché skladování má navíjecí kabel. Samozřejmostí je nastavitelná teplota do 220 °C.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě