Russell Hobbs 21530

Zboží je vyprodáno

Russell Hobbs 21530

Kód výrobku: 2153056
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Napařovací žehlička Russell Hobbs 21530 je praktický pomocník, který vám usnadní boj s nerovnostmi na vašem oblečení. Díky kombinaci většího parního výkonu, anti-statickým plochám s lepší skluzem a turmalínu vyžehlíte hromadu prádla mnohem rychleji a jednodušeji. 

Výkonné vertikální napařováníse výborně hodí pro odstranění záhybů z různých druhů oblečení, povlaků nebo povlečení. Napařovací žehlička Russell Hobbs 21530 disponuje funkcí variabilní páry, díky které můžete ovládat úroveň napařování. Pro žehlení například džínových nebo lněných materiálů je výborný 150g výstup páry a klasické bavlněné oblečení snadno vyžehlíte s 45g výstupem páry. 

Keramická žehlící plocha a anti-statické účinky efektivně vyžehlí i ty největší nerovnosti. Dále vám také zaručují lepší klouzání po žehleném materiálu. Zúžená špička se dobře dostane i do hůře dostupných míst a vy tak lehce vyžehlíte například i prostor okolo knoflíku. Samozřejmostí je pro tento model funkce odvápňování, automatické vypnutí, samočistící funkce nebo systém proti odkapávání. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě