RICOH SP 150SU 408003

Zboží je vyprodáno

RICOH SP 150SU 408003

Kód výrobku: SP150
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Tiskárny

Výkonná černobílá laserová tiskárna SP 150SU od společnosti Ricohje připravená vám pomoci vytisknout, zkopírovat či naskenovat všechny potřebné dokumenty a nabízí k tomu vysokou rychlostnebo lepší produktivitu.

 


 

Elegantní a kompaktní design

Jednou z hlavních výhod přístroje jsou jeho kompaktní rozměry, díky čemuž skvěle vpluje do pracovního prostředí na vašem stole a neukrojí si pro sebe příliš místa. Zároveň se dá, díky této skutečnosti, i pohodlně přenášet a může být s vámi v místech, kde ho zrovna nejvíce potřebujete. Elegantní designzase bezpečně doplní vzhled vašeho pracovního místa a skvěle zapadne mezi ostatní periferie.

 


 

Kvalitní a rychlý tisk

Jednou z mnoha výsad tiskárny SP 150SUje spolehlivý a rychlý tisk. Tiskárna totiž dokáže vyvinout rychlost až 22 stran za minutu a postará se tak o výraznou úsporu času. K tomu dále přispívá i kazeta typu All-in-One, při jejíž výměne, nahradíte všechny jednorázové části spotřebního materiálu zároveň. Výměna je navíc velmi jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. K připojení tiskárny k počítači slouží rozhraní USB, díky čemuž ji lze využít s každým moderním notebookem i stolním PC.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě