Pračka s předním plněním Whirlpool Supreme Care FSCR 80415

Zboží je vyprodáno

Pračka s předním plněním Whirlpool Supreme Care FSCR 80415

Kód výrobku: FSCR80415
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

 

Pračka s předním plněním Whirlpool Supreme Care FSCR 80415

Pračka s předním plněním Whirlpool Supreme Care FSCR 80415 se rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie A+++, která vám ušetří finance. Její kapacita 8 kg prádla, se skvěle hodí pro velkou rodinu. Maximální počet otáčekza minutu je 1400.

 

 

Technologie ZEN

Pračka je vybavena motorem, jenž se postará o tichý chod, který vás nebude vyrušovat ani v noci. Motor je obdařen přímým náhonem DirectDrive, který zabezpečuje jeho hladký provoz bez vibrací.

 

 

Chytrá & Úsporná

Díky technologii 6. Smysl a speciálním senzorům, které jsou s touto funkcí spjaty, se bude automaticky vyhodnocovat množství prádla v bubnu. Pračka na základě těchto informací využije potřebné množství vody, energie i času. Tím se stává proces pranídaleko efektivnějšía ušetří až 50 % času a energie.

 

 

Efektivní rozdělení práce

PrecisionClen je kombinace dvou technologií, kterés se postarají o praní a máchání. SprayWash bude směs pracího prostředku a vody vstřikovat přímo do vláken pomocí rozprašovací trysky. SprayRinse se postará o efektivní máchání, kdy bude prádlo ošetřeno změkčovadlem, aby bylo dosaženo nejlepších možných výsledků.

 

 

Nelamte si hlavu s časem

Funkce FreshCare se skvěle hodí v situacích, kdy prádlo zůstane po ukončení cyklu v pračce delší dobu. Dokáže až 6 hodin po dopráníudržovat prádlo svěžía protáčet buben, tak aby nevznikaly zbytečné záhyby.

 

 

Všechny materiály jako v bavlnce

Vyberte si jeden ze 14 nabízených programů, které nabízí širokou škálu možností pro všechny kousky vašeho šatníku. Pračka bude následovně vybírat z rozmanitých druhů pohybů, frekvence a délky otáčení bubnu. Oblečení se tak dostane jedinečné péče, která bude na první pohyb znatelná.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě